DDD Årsmøde 2019
- Medlemmer af DDD kan gratis deltage i årsmødets festmiddag fredag aften.
- ADO betaler udgiften til overnatning fredag til lørdag for sine medlemmer. Desuden vil transportudgifter blive refunderet med et beløb svarende til transport med DSB Standard for medlemmer, der er tilmeldt og deltager i ADOs generalforsamling lørdag formiddag.
- Medlemmer af DA kan gratis deltage i "working dinner" og DAs faglige arrangement torsdag aften. DA betaler desuden udgiften til overnatning torsdag til fredag og fredag til lørdag for sine medlemmer.
- Medlemmer af Faggruppe Kvæg (aktivt medlemsskab) kan få 1.000 kr. i rabat ved deltagelse i Faggruppe Kvægs faglige program.
- Medlemmer af Faggruppe Heste (aktivt medlemsskab) kan få 250 kr. i rabat ved deltagelse i Faggruppe Hestes faglige program torsdag.
- Ledige medlemmer kan få 250 kr. i rabat ved deltagelse i det faglige program pr. dag.
Det sociale program – underholdning i topklasse venter dig
Årsmødet omfatter to fornøjelige aftener med mulighed for hyggeligt samvær, god mad og drikke, underholdning og dans. Der vil være både DJ, levende musik og overraskende underholdning.
Torsdag aften i Stjernebaren sørger DJ Thomas Jespersen for at spille det, han selv beskriver som ”yderst lækkert, afslappende og atmosfæreskabende, god lounge musik”. | |
Fredag under festmiddagen optræder entertaineren Peter Nørgaard i et energisk show med komik, sang, dans og bugtaleri under titlen ”One Night in Las Vegas”. | |
Festen fortsætter fredag aften i bedste Las Vegas stil, når ”Elvis On My Mind” alias Brian Troy hylder ”The King of Rock’n Roll” i et forrygende, autentisk og mindeværdigt show, der, fører os igennem Elvis’ musikalske karriere fra begyndelsen i 50’erne til slutningen i ’77. Puds dine "blue suede shoes" af og rock med på dansegulvet. Aftenens dress code er "Las Vegas" |
Du kan besøge mere end 60 firmaer og organisationer på årsmødets store udstilling. Læs mere under praktisk information.
Udforsk programmet
Det diagnostiske panel vil fremlægge et antal kasuistikker med baggrund i halthedsdiagnostik, handel og diagnostik af nedsat præstation. Panelet vil i største udstrækning frem for alt bestå af kasuistikker med dagligdags relevans for den hestepraktiserende dyrlæge og som oftest kan diagnosticeres med røntgen og/eller ultralydsundersøgelse. CT, MRI og/eller scintigrafi vil blive inddraget hvor det kan være med til at understrege en pointe. Vi vil forsøge at anvende cases hvor billeddiagnostikken ofte giver anledning til diskussion, hvor der kan være nye måder at anskue billeddiagnostikken på eller hvor de specifikke fund giver anledning til diskussion af tolkning i forbindelse med handel eller vurdering af videre behandling og prognose. Alle kasuistikker vil blive fremlagt med historik og billeder med løbende elektronisk afstemning og diskussion blandt og med tilhørerne.
Præsentation af panelet:
Moderator: Casper Lindegaard, Professor (mso), Dyrlæge, PhD, Dipl. ECVS, Institut for Klinisk Veterinærvidenskab / Universitetshospitalet for Store Husdyr, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
Panelet består ud over moderatoren af:
Ditte Cecilie Vemming, Dyrlæge, Master of Science, Cert AVP-Dentistry, Jägersro Hästeklinik, Malmö, Sverige
Ditte er uddannet i Danmark, men har videreuddannet sig intensivt indenfor halthedsdiagnostik og tandproblemer inklusiv gennemførelsen af et Certificate ved University of Liverpool. Ditte har gennemført et internship i Sydafrika (University of Pretoria), og har de seneste år arbejdet i Sverige (Evidensia Stömsholm og Umeå, Mälaren Hästklinik samt Jägersro Hästklinik). Ditte har speciel erfaring med CT af hesten hoved og tænder, og arbejder nu næsten udelukkende med halthedsdiagnostik og tandlidelser.
Henrik Sten Andersen, Dyrlæge, Hørsholm Hestepraksis, Hørsholm, Danmark
Henrik har hele sin karriere arbejdet med diagnostik af halthed, nedsat præstation og billeddiagnostik. Henrik har gennemgået intensiv videreuddannelse indenfor kirurgi, halthedsdiagnostik og billeddiagnostik. Med Henrik i spidsen var Hørsholm Hestepraksis de første til at introducere MRI i DK og Henrik har derfor stor ekspertise og erfaring indenfor både almindelig billeddiagnostik og MRI og i særdeleshed i at bedømme sammenhængen mellem almindelige billeddiagnostiske fund og hvad der eventuelt kan findes på MRI.
Jon Vedding Nielsen, Dyrlæge, Fagdyrlæge i sygdomme vedr. heste, Ansager Hestehospital, Ansager, Danmark
Jon er uddannet i Danmark og har efterfølgende udført et kirurgisk-ortopædisk internship hos Dr. Svend Erik Kold, Willesly Equine Clinic i England. Jon har siden sit speciale som beskrev ultralydsguidet teknik til injektion af facetled, arbejdet intensivt med billeddiagnostik, halthedsdiagnostik og ortopædisk kirurgi. Jon har ansvaret for MRI på Ansager Hestehospital, han er forsikringsdyrlæge for Agria og har været medlem af Dansk Varmblods Røntgenudvalg og har derfor indgående erfaring med billeddiagnostik i forbindelse med både halthedsudredning, handel og avl.
Kort
Navn på konference sted
Adresse på konferencested