• TJ-imaging ApS - Siemens Healthineers Partner

    TJ-imaging i samarbejde med Siemens-Healthineers tilbyder Ultralyd til de danske dyrlæger. Vi er specialiseret i ultralyd og er klar til at hjælpe dig og din klinik med at finde den bedste løsning.

    Vi kan i år præsentere en verdensnyhed, Acuson Sequoia fra Siemens. Dette er den første ultralydsskanner på markedet som kan skanne og lave doppler målinger ned til 40 cm. Da det er en shared-service platform, så er den forberedt til alle typer undersøgelser inklusiv til kardiologi både til familie dyr samt til heste. 

    Vi har også Acuson Juniper med på standen. Kompakt design, lydsvag, kæmpe udvalg af prober, 5 aktive probe porte og meget høj billedkvalitet gør, at Juniper er vores mest populære skanner. 

    Vi tilbyder ligeledes kurser som er tilrettet veterinærer indenfor ultralyd, og vi kan hjælpe med finansiering via vores samarbejdspartnere.

    Besøg os på vores stand, hvor du har mulighed for at prøve de mange muligheder, både stationære og bærbare skannere. På standen kan du møde vores eksperter, som er klar til at rådgive dig om ultralyd.

Cookies policy