• IDEXX Laboratories

    IDEXX har mere end 30 års erfaring i laboratorieløsninger til dyrlæger. I hele firmaets historie har udviklingen af nye og bedre løsninger været en prioritet. Derfor tilbyder vi i dag den komplette løsning for laboratoriediagnostik til dyrlægerne.

    IDEXX er for alle, uanset om man har en mindre praksis eller et stort hospital. Vi tilbyder avanceret diagnostik på akkrediteret reference laboratorie, og har overnight service på de store diagnostiske profiler. Vi tilbyder fleksible løsninger til In House diagnostik blandt andet med avancerede hæmatologi maskiner, pålidelige SNAP tests og vores Catalyst blod kemi instrument, hvortil der fortsat udvikles flere parametre.

    Hos IDEXX brænder vi for at højne standarden for diagnostik af både selskabsdyr og produktionsdyr, og i dyrlægernes travle hverdag skal løsningerne være lettilgængelige og tidsbesparende. Brugerfladen på IDEXX In House løsninger er intuitiv, og kommunikerer med de fleste danske journalsystemer, så alle informationer kan overføres automatisk med få klik.

    IDEXX lokale team er dedikeret til at uddanne dyrlæger i diagnostik og brugen af vores diagnostiske produkter. Mød teamet i vores stand her på kongressen, og få en snak om, hvad IDEXX kan gøre for din praksis.
     

Cookies policy