• KiiltoClean A/S

    Om os
    KiiltoClean A/S (tidl. Plum A/S) er del af den finske koncern Kiilto. Vi har i over 50 år stået for effektive og brugervenlige løsninger inden for håndhygiejne. Vi har især opbygget en omfattende viden og erfaring inden for sundhedssektoren, hvor vi leverer til størstedelen af de danske hospitaler, samt tandlæger, klinikker mm., hvor vi tilbyder rådgivning og undervisning i god hygiejne.

    Sæt hygiejnen i system
    Vi markedsfører Plum produktsortiment: sæber, hudplejecremer, hånddesinfektion samt rengørings- og desinfektionsprodukter. De er alle udviklet, så de er både effektive og samtidig så milde, at de tager hensyn til hudens behov og miljøet. De er samtidig tilpasset krav og behov for de specifikke brancher, hvortil de er udviklet, og lever op til de nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR).

    Kom og mød os på standen
    Vi tilbyder god faglig sparring, så du kan blive klædt på til at opretholde en god hygiejne i klinikken. Få uddybende information om vores sortiment, herunder WipeClean engangsklude til rengøring og desinfektion af overflader og udstyr – nemt, hurtigt og sikkert. Du kan også teste din håndhygiejne samt booke os til en undervisningsseance på klinikken.

Cookies policy