• VetNet A/S

    Løsningshuset VetNet A/S, der er etableret i 1985, fokuserer på IT-løsninger og services.
    Vi er specialiseret i dyrlægeløsninger, og har bred teknologisk erfaring med integration, udvikling og implementering af forretningssystemer generelt. I samarbejde med VetNet får virksomheden kompetent rådgivning omkring forretningssystemer – samt en fremadrettet løsning, der løser behovene både i dag og i morgen.

    VetNetManagement, er det ældste og mest komplette elektroniske patient journaliseringssystem i Norden. 

    Systemet er oprindeligt udviklet af dyrlæger til dyrlæger og favner i dag den brede danske veterinære praksis, fra enkeltmandspraksis til koncerner og uddannelsesinstitutioner, fra smådyrspraksis til stordyrspraksis.

    Det gør vi ud fra devisen, at alle behov skal kunne indfries ét sted – et komplet system, som tilfredsstiller alle de behov som en moderne praksis måtte have, uanset fokusområde.

    VetHotel er vores online webbaserede journalsystem. Vi har samlet alle de bedste features fra VetNetManagement i et yderst brugervenligt link-baseret CRM-system, som henvender sig til alle små og enkeltmandspraksiser. Et intuitivt journaliseringssystem, som er i stand til at strømline enhver funktion i en travl dyrlægepraksis.

    Kom og besøg os på standen og få en fremvisning af journalsystemerne, og deltag desuden i vores konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier.

Cookies policy