• Nordic Debt Collection a/s

    Nordic Debt Collection A/S er et af Danmarks mest anerkendte inkassoselskaber med mere end 15 års erfaring i inddrivelse af ubetalte krav. Nordic Debt Collection A/S er en del af den norske koncern B2Holding med kontorer i mere end 23 lande.

    Vores filosofi er, at vi indgår et samarbejde med vores klient – et samarbejde giver begge parter fordele, og styrker hinanden – Derfor giver vi altid vores klienter, den bedste vejledning, da vores succes afspejles i vores klienters. 

    Nordic Debt Collection A/S tilbyder skræddersyet inkassoløsning til alle brancher, hvilket sikrer den mest effektive inkassation og et stærkt samarbejde med vores klienter. 

    Nordic Debt Collection A/S har skabt inkassoløsninger, hvor vi har lagt vægt på at omkostningsminimere – hvilket vil sige, at vi den dag, kan tilbyde vores klienter, inkassoløsninger uden omkostninger for vores klienter. 

    Besøg vores stand og få et unikt indblik i, hvordan vi kan sikre, at din forretning har den bedste løsning, og du har ligeledes mulighed for at tale med nogle af vores mest erfarne personer, om hvordan de små ting kan give den bedste inkassation. 

    Som en unik mulighed tilbyder vi under messen at få en inkassoløsning under vores Premium+ løsning, hvilket betyder inkasso helt uden omkostninger.

Cookies policy