• Dyrlægeskræk

    Dyrlægeskræk v/Katrine Hammer
    Aut. Veterinærsygeplejerske, Hundetræner og FearFree Certified Professional

    Inspiration, viden og fakta, der vil revolutionere dit syn på hundens dyrlægebesøg - For veterinærfaglige med hjertet på rette sted. 

    Mærk glæden ved at gøre en positiv forskel! Øg arbejdsglæden hos dig selv og dit personale, og nyd at hundene på din klinik bliver gladere og nemmere at håndtere. 

    Den nye generation af hundeejere forventer, at Fido behandles med omsorg og omtanke som et medlem af familien. De vil i høj grad være tilbøjelige til at vælge klinik efter, hvordan du behandler deres hund. At sætte fokus på dyrlægeskræk kan dermed være med til at adskille dig positivt fra konkurrenterne!

    Der er mange forretningsmæssige fordele ved at undgå at skabe dyrlægeskræk på din klinik, men du har også som fagperson et ansvar for den måde, du håndterer hundene på din klinik. Velfærd er mere end bare fysik – det er også hundens mentale sundhed, og de to ting kan ikke adskilles. Forkert håndtering på dyreklinikken kan skabe adfærdsproblemer i hjemmet og i sidste ende kompromittere forholdet mellem hund og ejer. Hjælp dig selv, din klinik og dine klienter – kom forbi standen og få inspiration til hvordan! 

    Husk at deltage i konkurrencerne om onlinekurser, klient- og klinikforedrag!!

Cookies policy