• Dechra Veterinary Products

    Hvem er Dechra Veterinary Products? 
    Vi er et internationalt firma og en innovator på markedet for veterinærmedicinske produkter og ydelser. Vores ekspertise er udvikling, produktion, salg og markedsføring af veterinære højkvalitets – produkter, -plejeprodukter og –ernæring.  Alle eksklusive for veterinære virksomheder.

    Vi arbejder med salg, markedsføring og teknisk hjælp for at støtte dyrlægernes arbejde med at forbedre livet for deres patienter.

    Vi er engageret i en kompetenceudvikling og vidensdeling hos jer ansatte på klinikken, blandt andet gennem klinikbesøg og forelæsninger såvel live som digitale. På vores hjemmeside www.dechra.dk findes Dechra Akademiet som er en vidensbank med bl.a. digitale forelæsninger for dyrlæger og veterinærsygeplejersker.
     
    Bæredygtighed
    Vi arbejder hele tiden på at blive mere bæredygtige hos Dechra og SPECIFICtm.

    At have en bæredygtig virksomhed er en løbende rejse mere end en endelig slutdestination. Der findes heller ingen enkelt handling, man kan gøre for at nå sine mål indenfor bæredygtighed. Derimod kan man hele tiden lave små forbedringer for at gøre virksomheden mere bæredygtig.

    Vi har løbende en række projekter, store og små, som hver især er med til at føre os mod en mere bæredygtig virksomhed.
     
    Kom over til vores stand og hør meget mere om vores produkter og vores arbejde for bæredygtighed.
     

Cookies policy