• Tukan Pet Products

    Tukan Pet Products er startet sidst i 90'erne af dyrlæge Frederik Kjær og er i dag en foretrukken leverandør af mere end 10.000 varenumre til dyreklinikker, dyrehandlere, foderhandlere m.fl. Tukan distribuerer i dag mange kendte mærker til hunde, katte, gnavere og fugle.

    Hovedvægten af salget er af artikler til hunde. Her er det især Snack-it godbidder, som er Tukans private label, der dækker over naturlige snacks fra gårdens dyr, og flere produkter fra vilde dyr er blevet en fast del af sortimentet. Herudover finder du bestselleren Truly, som er en serie af godbidder baseret på kylling, and, lam og fisk.

    Tukan har i flere år distribueret JR Farm, som er sydtysk kvalitets-foder og -snacks til kaniner og gnavere. De senere års opsving i interesse for især kaniner, har sammen med en tilgang af masser af nyheder betydet, at JR Farm nu er et af de kendte mærker, som danske kunder efterspørger. 

    På DDD´s årsmøde vil vi præsentere Bogadent – et stort tandprogram til hund og kat, Truly kvalitetsgodbidder, Snack-it naturlige godbidder til hund og endelig JR Farm til kaniner og gnavere.

    Opret din klinik som erhvervskunde i dag på www.tukanpetproducts.dk under fanen ”opret erhvervskonto”.
     

Cookies policy