• Agria Dyreforsikring

    Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til danske hunde, katte, heste samt andre ”smådyr” som f.eks. gnavere, miniature grise, reptiler og racefugle.

    Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring). Vi er et forsikringsselskab, som er specialiseret indenfor forsikring af hund, kat og hest. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Frankrig og England.

    For os er dyrenes sundhed og omsorg for dyrene grunden til alt det, vi arbejder med. Derfor har vi ansat dyrlæger, som skal bidrage til, at vi har det veterinære aspekt som fokus i alt det vi gør. En af grundstenene for Agria er det tætte og langsigtede samarbejde med dyreorganisationer og repræsentanter i dyrlægebranchen. Sammen med vores samarbejdspartnere fremmer vi godt dyrehold og sundhed hos dyrene.

    De fleste af vores medarbejdere og sælgere er selv dyreejere og alle har stor interesse for dyr. Engagementet for dyrehold og sundheden hos dyr kommer derfor helt naturligt, og vi håber, at dette skaber tillid hos vores kunder, når vi er i kontakt. 

     
     

Cookies policy