• Jysk IT

    Velkommen til Jysk IT – vi glæder os meget til at tale med alle klinikker til messen. Vi inviterer både eksisterende kunder, samarbejdspartnere og alle nysgerrige ind på standen til en kort og uforpligtende snak om IT. Så kender du ikke Jysk IT, kan du spørge dig selv: Har du en skarp pris på din IT-drift? Får du den service, du forventer af en IT-leverandør? Kører det hele, som det skal? Det er tre af de punkter, hvor vores kunder dagligt oplever fordele ved at bruge Jysk IT.
     
    Hos Jysk IT er vores mål at blive din kliniks egen IT-afdeling. Vi har base i Billund, men kunder i hele landet. Vi er 42 IT-folk, der dagligt hjælper over 200 klinikker med alt fra hosting, support, printere, computere og meget mere.
     
    Det seneste år har mange danske virksomheder haft et øget fokus på datasikkerhed, og her kan Jysk IT give din klinik den rigtige rådgivning og sparring. Vi leverer GDPR-godkendt dokumentation og har sikre IT-løsninger til alle vores kunder. Vores hostingcenter er lokaliseret i Danmark, og din kliniks data ligger derfor sikkert opbevaret i den Jyske muld.
     

Cookies policy