• Bayer A/S Animal Health

    Stand nr. 33, 34
     
    Bayer Animal Health har mere end 150 års erfaring inden for dyresundhed og veterinærmedicin. Den erfaring og viden vil vi gerne dele. Ligesom sund produktion har afgørende betydning for den globale folkesundhed, har vores kæledyr også en særlig rolle i vores liv og i vores samfund. Fokus på dyrenes trivsel og sundhed er derfor en vigtig del af vores dagligdag. Bayer tilbyder dyreejere, dyrelæger og landmænd lægemidler, der bidrager til dyr livskvalitet, sundhed og velvære rundt om i verden. Nogle af de vigtige områder er behandling og forebyggelse af parasitære sygdomme, antiinfektionsmidler, farmakologiske behandlinger og hygiejne. Hos Bayer vil vi gerne være dyrlægens faglige sparringspartner. Vi arbejder ud fra devisen: Viden er den bedste behandling. Derfor stiller vi os til rådighed.

    Garanti på produkter til smådyr – Vi vil sikre dyreejerne den bedste oplevelse med vores produkter. Derfor tilbyder vi fuld tilfredshedsgaranti på loppe- og flåtmidler. Kunden får mulighed for fuld refundering af deres køb, hvis ikke de er tilfredse.

    På vores stand – Hos os bliver du opdateret på nye tiltag, produkter, og du kan få information om sygdomme, forebyggelse og behandling, søge råd og vejledning og meget mere.

    Læs mere på www.animalhealth.bayer.dk
     

Cookies policy