• Evidensia

    Kom forbi stand 70 og få en snak om det at være en del af en større veterinærkoncern, om uddannelse, karrieremuligheder, og hvordan vi sikrer næste generation.
     
    Evidensia Danmark er en del af Europas største veterinærkoncern IVC Group, som består af flere end 1200 dyrehospitaler og klinikker i 10 lande.
     
    Dyrene og deres ejere er altid i centrum i Evidensia, der tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger. Evidensia har veterinærfagligt personale med den nyeste viden og ekspertise, som hele organisationen kan trække på. Det betyder, at vi kan tilbyde den optimale ydelse uanset, hvilken Evidensia dyreklinik der vælges.
     
    Alle i Evidensia Danmark er med i et fællesskab, der investerer massivt i efteruddannelse og løbende geninvesterer i medicinsk udstyr.
     
    Evidensia tror på, at kvalitet i veterinærmedicin er vejen frem, og at patienterne fortjener at få den mest optimale behandling nu og i fremtiden.
     
    Husk vores firmalektion fredag 14.10 – 14.50 med Fagdyrlæge og hospitalschef Thomas Egelund, der sætter fokus på den næste generation af kirurger.
     
    Læs mere på www.evidensia.dk og www.ivc.group
     

Cookies policy