• Hill’s Pet Nutrition

    Hos Hill’s TM mener vi, at livslang sundhed begynder med videnskab. Det har vi gjort siden 1939. Vores foder bliver udviklet med ekspertise fra mere end 220 dyrlæger, forskere og ernæringseksperter. På denne måde sikrer vi, at hunde og katte får en præcist afbalanceret ernæring af høj kvalitet til deres unikke behov. Daglig fodring med den rette ernæring giver små ændringer, som kan føre til fantastiske resultater.

    Det er Hill’s™  mission at ændre livet for hunde og katte overalt, især dem, der ikke har en kærlig familie og et rart hjem. Derfor støtter vi lokale internater og velgørenhedsorganisationer i hele verden. Ved at give dyrene præcis den ernæring, de har brug for, fra den dag de ankommer til internatet, sikrer vi, at deres sundhed er højeste prioritet.

    Hill’s™ producerer velsmagende diætfoder af høj kvalitet, som hunde- og katteejere trygt kan give deres dyr efter anbefaling fra dyrlægen. Når det handler om fordøjelsesproblemer kan årsagerne være mange, men det korrekte foder kan have en stor betydning for en sund fordøjelse. På Hill’s stand kan du blandt andet opleve vores komplette portefølje af produkter til gastrointenstinale problemer og få en snak om, hvordan disse kan hjælpe dine patienter.

Cookies policy