• Orion Pharma Animal Health

    Orion Pharma Animal Health er en finsk farmaceutisk virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører lægemidler, farmaceutiske indholdsstoffer og diagnostiske tests til både mennesker og dyr på det globale marked. Orion har på denne måde medvirket til global "well-being" i over 100 år.
     
    Orion er en førende udbyder af veterinære lægemidler til kæledyr og produktionsdyr i Norden. Produktporteføljen indeholder både egne og generiske lægemidler samt en lang række produkter på licens fra førende internationale producenter.
     
    Dexdomitor, Domosedan vet., Antisedan vet. og Sileo er de mest kendte af de produkter, som kommer fra Orions egen forskning.
     
    Domosedan anvendes til sedation af stordyr, primært heste, i forbindelse med undersøgelse og mindre indgreb. Dexdomitor har for nyligt afløst Domitor vet. til sedation og analgesi hos smådyr, og Antisedan vet. ophæver hurtigt og sikkert virkningen af de 2 produkter. 

    Hos Orion kan vi ligeledes hjælpe dig med produkter til produktionsdyrene. Vi distribuerer f.eks. Zoetis’ vacciner i Suvaxyn serien til svin, samt Equip til hest. Kræves der antibiotikabehandling til produktionsdyr, køer, får og svin har vi Draxxin I to styrker. 
     
    Orion markedsfører også Aptus serien, som består af en lang række vitamin- og plejeprodukter til hund og kat.

Cookies policy