25.-26. november 2021

Odense Congress Center

Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

Ajour 2021 - Management & Technology

 

Deltagerregistrering

10:00 - 10:10
Velkommen til Ajour 2021

Officiel åbning og velkomst til Ajour 2021.


Lars Have Hansen, formand, Maskinmestrenes Forening
11:40 - 12:20
Project Zero - visionen om, at Sønderborg skal være CO2-neutral i 2029
Erik Lauritzen, borgmester, Sønderborg Kommune
11:40 - 12:20
Cirkulært byggeri med fokus på drift

Fremtiden kalder på bæredygtighed og cirkulær økonomi i byggebranchen. Hvordan sikrer vi en grøn omstilling med øje for driftsfasen – både når det gælder nyt såvel som eksisterende byggeri? Hvad skal vi gøre for at fremme selektiv nedrivning og genanvendelse af overskudsmaterialer? Bliv klogere på udfordringer og muligheder, når vi skal arbejde i en mere bæredygtig retning. 

Indlægget holdes i samarbejde med Konstruktørforeningen (opdateres snarest).
16:00 - 16:40
Arbejdsglæde og forandring

Giver dit arbejde stadig mening for dig? Hvornår har du sidst givet dit arbejdsliv et servicetjek – og spurgt dig selv om dit job passer til den, du er, og om du stadig kan begejstres? Er det i trit med dine værdier og trives du i jobbet og på arbejdspladsen? Hvilken rolle spiller du for arbejdsmiljøet og kan du selv gøre noget for at forbedre din trivsel? Du og dine kolleger får rig lejlighed til at give jer selv og jeres arbejdsplads et servicetjek, når Michael Brautsch på en munter og dog alvorlig måde stiller skarpt på vores eget ansvar for arbejdsmiljøet.

Michael Brautsch er cand. theol. og sognepræst og er blandt danskerne kendt som præsten i tv-eksperimentet 'Gift ved første blik'. Han er desuden fast paneldeltager i P1 programmet 'Public Service'.

Oprindeligt har Michael en baggrund i finanssektoren, da han er udlært i en bank, og foruden teologi har han også læst filosofi. I det hele taget spænder Michaels arbejdsmæssige erfaring bredt, da han både kan skrive højskoleleder og ungdomsskolelærer på CV’et og så har han derudover arbejdet med konflikthåndtering og integration. I kraft af sin baggrund og erfaring er Michael en skarp foredragsholder inden for etiske, filosofiske og eksistentielle emner, som han kan dække bredt, både i relation til privatliv og arbejdsliv. Som publikum er man garanteret et inspirerende og underholdende foredrag, der giver masser af stof til eftertanke men samtidig leveret med masser af humor og i øjenhøjde med publikum.

Når Michael Brautsch kommer på besøg som foredragsholder, handler det om alle de usynlige mekanismer i vores dagligdag, dvs. alt det som ikke kan måles og vejes. Det er ikke præsten, der kommer på besøg, men mere filosoffen, som stiller skarpt på de ting, vi selv har indflydelse på i vores liv – privat som professionelt.


Michael Brautsch, cand. theol. & sognepræst
16:00 - 16:40
Grøn omstilling i Aalborg
Lars Boye, Aalborg Forsyning
16:00 - 16:40
HR-/ledelsesstrategi, fastholdelse af medarbejdere etc.
Pernille Bay-Smidt, Nordic & Baltic Regional HR-direktør, Cementir Holding
16:45 - 17:30
Trivsel og sundhed

Indlægget holdes i samarbejde med PFA (opdateres snarest).

Udstillere