• IBKA DK

  IBKA er landets førende virksomhed indenfor industriel rengøring.
  IBKA har ca. 50 ansatte og 28 køretøjer samt et bredt spektrum af specialudstyr, herunder non-entry, til udførelse af opgaver indenfor højtryksrensning, tørstofsugning, industrislamsugning, dekantering af slamprodukter, håndtering af restprodukter, oppetidsværktøjer - herunder sprængning, med fokus på rådgivning, kvalitet, sikkerhed og effektivitet. 
  IBKA A/S i Danmark er en del af IBKA-gruppen med i hovedkontor i Norge. IBKA-gruppen er en del af Norsk Gjenvinning-koncernen med i alt 1200 medarbejdere.

  Kvalitet
  IBKA indfrier vores kunders forventninger til et serviceprodukt med høj kvalitet, integreret sikkerheds- og miljøstyring med overholdelse af alle myndighedskrav. Gennem certificeringer efter ISO 9001 og ISO /TS 29 001 sikrer vi vores kunder den bedste planlægning, den bedste kvalitet og dokumentation ved udførelsen af opgaverne.

  Sikkerhed
  IBKA er certificeret efter OHSAS 18 001 og lever i vores daglige arbejde op til både standardens og vores kunders krav om et sikkert og godt arbejdsmiljø.

  Miljø
  IBKA er certificeret efter ISO 14 001, og gennem vores integrerede ledelsessystem sikrer vi vores kunder et miljømæssigt optimeret produkt, der tager afsæt i kundens forventninger. IBKA søger altid den optimale miljømæssige løsning under hensyn til teknik og sikkerhed

   

Cookies policy