• Elsikkerhed.dk ApS

  ELsikkerhed er en kursus- og konsulentvirksomhed, der formidler kendskabet til sikkerhed og de nye standarder for elinstallationer på en enkel og interessant måde.
  Vi skærer alt det overflødige væk, så vi bliver din kontakt til relevant viden.
  Klæd dine medarbejdere godt på til sikkert arbejde på og i nærheden af spændingsløse og spændingsførende elektriske installationer.
  Hos Elsikkerhed får du:

  • L-AUS – teori og praksis til medarbejdere med el-faglig baggrund.
  • Kursus i sikker el – til medarbejdere uden el-faglig baggrund, f.eks. teknikere, servicemontører eller maskinoperatører, som har brug for at tilgå eltavler, maskiner eller lignende situationer, der kræver grundviden om risici ved arbejde nær spændingsførende dele.
  • KLS – Er du faglig ansvarlig, kan du få rådgivning og sparring sammen med vores overskuelige og enkle Kvalitetsledelsessystem.
  • Tilsyn – på elinstallationer og maskinanlæg. Mulighed for klassificering af tavler efter hvilke, der må tilgås af hhv. sagkyndige og instrueret personale. Kan med fordel kombineres med kursus for medarbejderne.
  • Kurser i lovgivning – Bliv opdateret i det seneste nye fra standard-serien DS/HD 60364 og Installationsbekendtgørelsen.
  • Verifikation – Kursus, guide og skemaer til eftersyn og afprøvning iht. nyeste krav.
  Vores kurser kan skræddersyes til jeres virksomhed, så de baseres på billedmateriale fra jer og information om de opgaver, som medarbejderne står overfor i hverdagen.
  Det er vigtigt for os, at vores kurser er relevante og interessante for deltagerne, og derfor har vores undervisere praktisk erfaring som el-sagkyndige, og kan derfor sætte sig ind i medarbejdernes dagligdag og de problemstillinger, som oftest opstår i arbejdet med elinstallationer.
  Vores undervisere har mange års erfaring med undervisning, samt erfaringer fra bl.a. tilsyn for Sikkerhedsstyrelsen, rådgivning og kurser for virksomheder særligt ifm. de nye regler og standarder HD 60364 og EN 50110.
  Vi har undervisere lokalt i både Jylland, Fyn og Sjælland.

   

Cookies policy