• Tranemo Workwear Danmark A/S

  WORKWEAR & PUMA SAFETYSHOES
  Tranemo Workwear har en vision om at ingen skal skades alvorligt i ulykker, der kunne have været forebygget, eller formindsket med det rigtige arbejdstøj.
  Vi stræber efter at gøre arbejdspladserne sikre, igennem at lede udviklingen af nye avancerede flammehæmmende løsninger.
  Vi bistår også markedet med den bedste rådgivning, om hvordan man kan beskytte sig imod forskellige risicis i forhold til arbejdet hvor der er risiko for strålevarme, flammer, lysbue, smeltet metal, kemikalier og eksplosionsrisiko.
  Tranemo Workwear arbejder udelukkende med inherent flammehæmmende metervarer, som ikke kan slides eller vaskes ud af stoffet. Vores kunder, finder vi først og fremmest indenfor: El og stærkstrøm, metalbearbejdning, støberier, offshore, kemi og svejsere.
  Puma Safety er en af de førende udbydere af sikkerhedssko og udvikler stadig nye innovative teknologier, der er med til at sætte nye standarder for kvalitet og design. Puma Safety lancerede i foråret en ny SAFETY KNIT-teknologi. Et nyt fleksibelt materiale bestående af vævede og strikkede syntetiske materialer, der øger pasformen og giver en fornemmelse af at man er iført en sok. Tekstil-materialet giver høj fleksibilitet og resistens på samme tid.

   

Cookies policy