• IMI Hydronic Engineering

    IMI Hydronic Engineering er blot én gren af IMI PLC – et globalt ingeniørfirma der har optimeret den præcise flow af væsker på tværs af en lang række brancher i årtier. Vi skaber HVAC-løsninger som giver dig fuld kontrol over dit anlæg, øger effektiviteten og reducerer driftsomkostninger.
    Vores globale rækkevidde betyder, at når du vælger et produkt fra IMI Hydronic Engineering, kan du stole på, at du har truffet den rigtige beslutning. Vi står aldrig stille, og vi stræber konstant efter at udvikle innovative teknologier, som er enkle at installere, nemme at vedligeholde og med til at minimere omkostningerne.
    Tillidsvækkende brands som kan hjælpe dig med at få kontrol
    IMI TA er markedets førende leverandør af balancerings-, regulerings- og aktuatorteknologi – vi leverer optimal regulering til perfekte indeklimaer
    IMI PNEUMATEX tilbyder et enestående sortiment af løsninger til trykhold, snavsudskillelse og afgasning– multifunktionelle, slidstærke og i stand til at forlænge anlæggets levetid
    IMI HEIMEIER Europas førende leverandør af løsninger til termostatregulering – med over 120 ventilvarianter, som er lette at montere, innovative designegenskaber af høj kvalitet samt et udvalg af termostathoveder, termostater og tilhørende produkter, er det et ideelt sortiment, når det gælder om at opfylde dine specifikke behov.

    Fokus på kunder

    At hjælpe dig med at udvikle og opretholde omkostningseffektive, pålidelige og formålstjenlige HVAC-anlæg er en kerneopgave i IMI Hydronic Engineerings mission. Vores mangeårige erfaring har skabt et væld af viden, som vi med glæde deler med alle typer kunder, bl.a.:
    Installatører og entreprenører
    Grossister
    Designere og konsulenter
    Bygningsejere, investorer og ejendomsadministratorer

    Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at opnå fuld kontrol på alle områder, så kontakt os og hør, hvad IMI Hydronic Engineering kan gøre for dig. Vi holder løbende kurser og webinarer, følg os på Linkedin og hold dig opdateret.
     

    Documents

  • IMI YouTube Video.pdf

    Download

    35.9 KB 13.08.2021

  • IMI Zeparo ZUT_flyer_DK.pdf

    Download

    876.5 KB 13.08.2021

  • IMI A4_TA-Smart DA (1).pdf

    Download

    138.7 KB 13.08.2021

Cookies policy