• Højager Belysning A/S

  Højager Belysning A/S er engrosvirksomhed etableret for over 34 år siden.  Højager Belysning forhandler el-artikler til private virksomheder og offentlige institutioner i Danmark.
  Selskabet er i dag en landsdækkende salgsorganisation, hvor kunder over hele landet lokalt serviceres af konsulenter og centralt betjenes fra hovedkontoret i Hårlev. Vi er en privatejet virksomhed der er ejet af 3 danske familier.
  Der er 39 ansatte i selskabet, hvoraf salgsorganisationen beskæftiger 22 medarbejdere. De øvrige ansatte varetager administration og lagerfunktion.
   
  Højager Belysning tilbyder flere løsninger fra rådgivning om og salg af enkeltprodukter og projektering af nye belysningsanlæg samt disponering af belysningsrenovering.
  Højager Belysning arbejder derfor i høj grad på rådgivning af slutbruger, hvor energioptimering på lyskildevalg og belysningsanlæg er et stort fokuspunkt.
  Denne pallette af rådgivningsydelser kan Højager Belysning især tilbyde, idet selskabet igennem de sidste 34 år har oparbejdet en betydelig viden inden for disponering af lys hos sine kunder.
   
  Højager Belysnings projektafdeling fokuserer også på rådgivning og disponering. Projektafdelingen varetager belysningsopgaven fra a-z og indgår i en løbende dialog med bygherre om fokus på opgaven.
  Derpå følger opmåling, lysberegninger, produktforslag og projektbeskrivelser. Alt sammen dele af en færdig pakke, som bygherre kan lave et udbud på baggrund af.
  Når bygherre overdrager en belysningsopgave til Højager Belysning, bliver alt således tilrettelagt og beskrevet.
   
  Vort koncept er bygget op om service og rådgivning hvilkende på et etisk fundament.
  Kunden tilbydes derfor altid en seriøs og fair løsning, hvor intet er overladt til tilfældigheder.
   
  For at kunne yde en høj grad af rådgivning, er efteruddannelse vægtet højt hos Højager Belysning. Når vi udvikler os og bliver bedre, kan vi tilbyde kunden de bedste muligheder.
   
  Den høje servicestandard og den kompetente rådgivning afhænger ikke af en sags størrelse. Alle medarbejdere, såvel interne som eksterne, tager alle opgaver lige alvorligt. Vores stadigt stigende kundeophav er et direkte resultat heraf.
   
  Historikken i vores ERP rækker tilbage til 1988.
   
  Højager Belysning A/S er medlem hos Dansk Industri DI og brancheforeningen FABA Foreningen af Fabrikanter og importører af elektriske belysningsarmaturer.
   
  Alle vor primære leverandører er såvel 9001 som 14001certificerede.
   
  Vi er ikke certificerede, da vi ikke er en produktionsvirksomhed.
   
  I vor kundemodtagelse såvel som på lageret er indført checkpoints. Formålet er at minimere risikoen for fejl.
  Vores fejlrate er derfor ekstrem lav.
   
  Alle de  lyskilder vi sælger er produceret i Europa eller efter de europæiske normer. No name fjernøst-produkter er ikke vor profil.
  Vi ønsker til stadighed at sikre vores kunder en god kvalitet på vores produktprogram. Det betyder blandt andet, at vi kan tilbyde grundigt datamateriale på enkeltprodukter og kan leve op til danske- og EU standarder og regler for belysning.
   
  En stor del af lyskilderne leveres i de kendte europæiske fabrikater med navne som;. Radium der ejes af Osram, som er en del af Siemens koncernen. Aura, General Electric og Philips er også en del af Højager Belysnings lyskildeprogram.
   
  Miljørelaterede oplysninger:
   
  Genbrug:
  Emballage bliver genbrugt, alternativt makuleret til pakkefyld eller bortskaffet af registreret transportør til genbrug.
  Der bliver primært købt genbrugsemballage til brug til vareforsendelse.
  Eventuelt ødelagte kviksølvholdige lyskilder fra forsendelse sendes med godkendt transportør til genbrug. Vi er fuldgyldige medlemmer af WEEE foreningerne LWF(www.LWF.NU) og El-retur (www.elretur.dk) der sikre miljørigtig indsamling og genanvendelse af alle typer lyskilder, armaturer og batterier.
   
  Målsætning: 
   
  Vi vil til stadighed søge at nedbringe vort forbrug af el, vand og gas.
  Vi udvikler løbende forbedringer for at øge andelen af genbrug i virksomheden.
  Vi vil fokusere på anvendelse af energibesparende belysning, kontormaskiner, EDB, printer m.m.

Cookies policy