• Masytec A/S

  Forlæng levetiden på dit udstyr og opnå optimal ydelse.

  For at maskiner og anlæg skal kunne fungere effektivt og give en optimal ydelse, så er det vigtigt at både maskiner og anlæg bliver vedligeholdt med korrekt og kontinuerlig smøring.


  Kom forbi vores stand 3143 på Ajour messen og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 
   
  Hos Masytec ved vi alt om smøring, da vi har over 70 års erfaring med centralsmøring, centralsmøreanlæg og smøresystemer til industrien, offshore, landbrug, offroad, vindmøller og jernbaner samt landbrugs- og entreprenørmaskiner.

  Alle bevægelige dele har brug for smøring. Automatisk smøring sikrer at maskinen og anlæg yder optimalt, hver dag under drift, så du undgår nedbrud, og du forlænger samtidig deres levetid. 

  Vi har et tæt samarbejde med SKF og repræsenterer SKF Lubrication Systems, som i dag omfatter Lincoln og det tidligere Vogel samt en del andre producenter verden over. Det giver adgang til et globalt udvalg af kvalitetsprodukter inden for smøring herunder fedt og olie smøring punktvis samt olie cirkulation.

  Lad os give dig professionel rådgivning om, hvordan smøringen kan påføres optimalt, med den rette mængde, det rette sted og på rette tid, så du opnår det bedste resultat.

  Kom forbi vores stand 3143 på Ajour og mød vores tekniske konsulenter.

  Har du brug for hjælp nu, så kontakt os på +45 43 45 88 66 og info@masytec.dk

  Vi glæder os til at se dig på stand 3143!

Cookies policy