• Hydro-X A/S

    Gennem de sidste årtier har HYDRO-X A/S udviklet sig fra at være en lokal dansk virksomhed til at være en international virksomhed med baggrund i dansk research og dansk produktudvikling. HYDRO-X A/S har gennem årene været trendsættende indenfor vores kerneområder, nemlig udvikling af kemiske produkter til den industrielle sektor samt til kraftvarme-sektoren.

    HYDRO-X A/S er i dag førende inden for flere områder, og virksomhedens struktur gør, at der er blevet sat mere fokus på globaliseringen, da den tunge industri i Vesten er flyttet øst-over. HYDRO-X Gruppen har i dag udover produktionen på virksomhedens hovedsæde i Hjallerup, også egen produktion i Polen og Kina, som er udpeget til to vækstcentre nu og i tiden fremover. Herudover produceres HYDRO-X produkter på licens-aftaler flere steder i verden.

    Som et led i distributionen af HYDRO-X produkter har HYDRO-X A/S idag opdelt Danmark i 6 regioner, hvor der er konsulenter, som varetager de daglige serviceopgaver, samt leverancer til slut-brugeren. Med ca. 1700 kunder fordelt over hele landet er HYDRO-X A/S Danmarks førende inden for vandbehandling til kraftvarme-sektoren og store dele af industrien.

Cookies policy