• EnergySolution A/S

    EnergySolution er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i optimering og automation inden for energi, miljø og produktion.
    Siden 2012 har vi hjulpet en lang række større industrivirksomheder ind i en bæredygtig fremtid. Vi har vist, at vi kan optimere produktionen, så du både sparer ressourcer og reducerer dine omkostninger, og så du både værner om klimaet og miljøet og om din økonomi.
    Vi hjælper dig med at optimere din virksomhed, så du sparer på energien, bidrager til den grønne omstilling og opnår en mere bæredygtig profil. Vi måler og analyserer på din virksomheds systemer og processer og kortlægger dit fodaftryk fra selskabsniveau til produkt- og serviceniveau. Vi sørger for, at du bruger mindre og grønnere energi, bruger mere skånsomme råvarer og producerer mindre spild. Vi samtænker og integrerer aktiviteterne, så helheden fungerer optimalt. Endelig sørger vi for, at du kan dokumentere dine reduktioner og bæredygtige produktionsmetoder over for myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.
    For os handler bæredygtighed om klima og miljø, men også om økonomi. En løsning er kun bæredygtig i længden, hvis den også er bæredygtig økonomisk. Derfor anbefaler vi dig altid den løsning, der bedst kan betale sig over tid.

     

Cookies policy