6. oktober 2022

Tilmelding til eventen er ikke længere aktiv

Vi glæder os til næste år

SolutionsDay 2022

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

EVENTEN ER AFHOLDT
Kom til Advania SolutionsDay 2022 og kom sikkert videre

 

Succes betyder fremgang, og fremgang kræver løsninger. Velkommen til Advania SolutionsDay 6. oktober 2022.

 
Både IT-supportere og CIO'er sætter kryds i kalenderen den 6. oktober. IT er deres middel - målet er mere produktive medarbejdere og konkurrencedygtige virksomheder. Vejen fra middel til mål er brolagt med løsninger, der matcher både daglige digitaliseringsopgaver og strategiske digitaliseringsmål.

Kom og mød os på Advania SolutionsDay 2022. Se og hør sidste nyt fra vores egne konsulenter, teknologiproducenter og serviceudbydere og mød både kendte og nye ansigter. Kom hjem med ny viden om nye måder for virksomheder og deres medarbejder at vokse og skabe succes med IT.

Advania vil være Nordeuropas foretrukne leverandør af IT-services, -løsninger og -produkter. Vores snart 2.000 Microsoft-specialister og mere end 4.000 medarbejdere i alt matcher virksomheders behov for effektivitet og produktivitet med moderne og sikret digital funktionalitet.Hvem er Advania?

Sponsorer

Program

Se dagens program og de fantastiske talere

09:00 - 09:10
Velkommen
INTRO
Velkommen til Solutionsday 2022 og til Advania.
Der er sket meget, siden vi sidst holdt SolutionsDay, nu er vi Advania, og verden er vendt på hovedet. Det er blevet svært - hvis ikke umuligt - at spå om hvad der venter rundt om hjørnet af både forretningsudfordringer og -muligheder. Behovet for sikker, fleksibel og skalerbár IT fortsætter med at vokse, og det gør vi også. Advania skal være Nordeuropas foretrukne leverandør af IT-services, -løsninger og -produkter.
 
Advania Danmarks CEO, Carsten Weis byder velkommen til SolutionsDay 2022, og fortæller mere om Advania, gruppens ambitioner og løfte til virksomheder om at skabe værdi med IT som middel og med viljen til at gå længere. 
09:10 - 09:55
Keynote | Anne Skare Nielsen
Kørekort til fremtiden - Find vej “fra mere til bedre"
Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en tur ud i fremtiden, hvor Anne Skare Nielsen - en af verden bedste fremtidsforskere - vil klæde dig på til selv at forudse fremtiden.
 
Verden er nemlig ikke af lave - den er ved at blive lavet. Og hvor vi før fik succes ved at kunne alting hurtigere, større, billigere og længere, skal vi nu til at skifte gear.
 
De næste 10 år bliver nemlig episke! Der har aldrig været kortere afstand mellem visionsevne og skaberkraft. Den grønne omstilling og det fleksible arbejdsmarked er over os - men hvor skal vi hen? Hvordan ser den ud, når vi er “færdige”? Hvem vinder og hvem taber? Og hvordan træffer vi de optimale valg, når der skal satses på teknologi - uden at risikere, at det hele braser sammen under fødderne på os.

Kom og få håndfaste teknikker til selv at vække fremtidssansen, slippe plejermentalitet og drømme stort - og stille GPS’en ind på bedre visioner! 
10:15 - 10:50
Windows 365 | Click & Go Cloud PC - fordi Azure klarer det meste
SPOR 1
Brug musen til at tildele og administrere Windows-licens og den størrelse vCPU, RAM og lageringsplads, som den enkelte medarbejder behøver. Alt det komplekse klarer Azure.
 
Windows 365 bygger på Azure Virtual Desktop, men er prækonfigureret, og kræver ikke VDI-viden. Windows 365 administreres med Microsoft Endpoint Manager. Medarbejdere får sikker og altid-adgang til deres desktop, applikationer og data via browser eller RDS-klient. Alle data gemmes i skyen. 
10:15 - 10:50
HP | Hybride arbejdspladser: Nye regler til nye tider
SPOR 1
Vær proaktiv, opnå højere medarbejderproduktivitet og brugertilfredshed med HP Services
Indsigt og sikkerhed er to faktorer som er kritisk afgørende for enhver IT-organisation med ansvar for både at levere digital funktionalitet, der understøtter ledelseskrav om medarbejderproduktivitet og sikre brugertilfredshed. Det gælder især i en verden, hvor medarbejdere skal kunne arbejde og være produktive fra hvor som helst.
 
IT-afdelinger behøver at gentænker deres måde at operere på og levere services til brugere på. Det er ikke længere nok at kunne reagere hurtigt. Nye tider og måder at arbejder på kræver proaktiv tilgang til brugerservice.
 
Kom og hør om, hvordan HP Services understøtter proaktivitet - helt ned i detaljen og med dagligdagstjenester som Break & Fix, opdateringer, brugertilfredshed og sikring af data hvis en PC bliver stjålet eller glemt.
10:15 - 10:50
Kunde case | BaaS og IaaS til Dansk region og Bygma Gruppen A/S
SPOR 1
I dette indlæg stiller vi skarpt på to kunder, der også er helt afhængige af deres IT for at virke, og som begge har valgt at håndtere den risiko ved at få IT leveret som en service.
 
Hør om en dansk region med mere end 2.000 servere, over 1 petabyte data og en bred vifte af SaaS-applikationer, som får indfriet deres høje krav til databeskyttelse og -gendannelse med en BaaS-løsning leveret fra datacenter i Danmark.
 
Hør også om Bygma Gruppen A/S og den IaaS-løsning, der leverer de fleste af de IT-services og applikationer, som gruppens ca. 2.600 medarbejdere behøver adgang til for at være produktive og kunne servicere kunder mest effektivt. 
10:15 - 10:50
HPE GreenLake | Førstevalg til cloud first
SPOR 1
Kom og hør HPE fortælle om hvordan en virksomhed får mere ud af sin IT. HPE leverer mere til din forretning end bare en IT løsning. HPE mindsker dine kapacitetsbekymringer

Vi stiller det virksomhedsvigtige spørgsmål om, hvordan en cloud first strategi bedst kan blive til virkelighed. Selvfølgelig skal IT ikke begrænse din strategi, og selvfølgelig skal du kan til en hver tid kunne handle hurtigt og effektivt på omstillinger, krav og ønsker i markedet. Vores svar er HPE GreenLake. 

Mød også serviceleverandør til almene boligselskaber, Domea.dk der skaber mere værdi for sine kunder med HPE Greenlake. Hør hvilken forskel Advania og HPE har gjort for deres forretning med HPE GreenLake.
11:05 - 11:40
Veeam Back-up | Digitalisering: Kriminelles nye legeplads
SPOR 2
Har du en plan for når et ransomware-angreb har lagt hele jeres IT ned? Hvem ringer du til? Hvor er dit password?
Digitaliseringstoget kører for fuld fart, og danske virksomheder og organisationer arbejder hver dag for at udnytte det enorme potentiale, som digitaliseringen udgør - men jo mere digitaliserede, virksomhederne bliver, jo mere alvorligt er det, når IT-kriminelle kommer inden for dørene.

Martin Plesner-Jacobsen fra Veeam Software viser, hvordan ransomware er blevet et kæmpe forretningsområde for de kriminelle netværk, og vil med udgangspunkt i virkelige hændelser pege på nogle af de oversete, men nødvendige, forholdsregler og procedurer, som alle virksomheder skal have på plads for at overleve i de kommende år. 
11:05 - 11:40
Lenovo Datacenter | Kunderelevant bæredygtigt datacenter i partnerskab med Lenovo ISG
SPOR 2
Bæredygtighed er blevet en primær beslutningsfaktor for virksomheder og ledere - også når de vælger datacenterleverandør. Det er blevet synligt for enhver, at kloden og samfundet er et virksomhedsfundament.
 
Lenovo ISG var tidligt på banen med mere bæredygtige datacenterteknologier. Bland andet var de først til at introducere væskekøling af servere via den patenterede Lenovo Neptune™ , og Lenovo har udviklet, en helt ny kunderelevant bæredygtigheds samarbejde for, at gøre grønne løsninger mere kunderelevante.
 
Kom og bliv klædt på til at vælge mere bæredygtigt.
.
11:05 - 11:40
HP | Proaktiv medarbejderproduktivitet og brugertilfredshed
SPOR 2
Håndtérbarhed og sikkerhed er to faktorer som er kritisk afgørende for enhver IT-organisation med ansvar for både at levere digital funktionalitet, der understøtter ledelseskrav om medarbejderproduktivitet og sikre brugertilfredshed. Det gælder især i en verden, hvor medarbejdere skal kunne arbejde og være produktive fra hvor som helst.

IT-afdelinger behøver at gentænker deres måde at operere på og levere services til brugere på. Det er ikke længere nok at kunne reagere hurtigt. Nye tider og måder at arbejder på kræver proaktiv tilgang til brugerservice.

Kom og hør om, hvordan HP Services understøtter proaktivitet - helt ned i detaljen og med dagligdagstjenester som Break & Fix, opdateringer, brugertilfredshed og sikring af data hvis en PC bliver stjålet eller glemt.
11:05 - 11:40
Arctic Wolf | Mere effektiv IT-sikkerhed
SPOR 2
For mange virksomheder gælder, at deres IT-sikkerhed er blevet mere omfattende og mindre operationel. Værktøjerne er blevet flere, og der er færre kvalificerede medarbejdere til at overvåge og betjene dem.

Løsningen på det effektivitetsproblem er at kombinerer de sikkerhedsteknologier virksomheder allerede har med menneskelig ekspertise leveret som en service. Kun på den måde får virksomheder dækket både det daglige sikkerhedsbehov og behovet for en forstærkning af deres sikkerhedsposition over tid. Samtidig får virksomheder dækket de investeringer i teknologi, de allerede er afholdt.

I dag er IT-sikkerhedsoperationen sin egen disciplin, og det reducerer både sandsynligheden for og effekten af et sikkerhedsbrud. På en måde reduceres risikoen. 
11:40 - 12:40
-- Frokost --
Lækker buffet til alle
12:40 - 13:15
Microsoft Azure | Strengthen your ARM using Azure Bicep
SPOR 3
SESSION ON TEAMS

Is your index finger sore from all ClickOps? I've got the cure for you!
Bicep is a Domain Specific Language (DSL) for deploying Azure resources declaratively. In this demo packed session, you will learn how to quickly get started with Infrastructure-as-Code(IaC) on Azure using Bicep.

Even if you are an Azure Portal lover, IaC novice, Terraform master or an ARM Template expert, Bicep will blow your mind and strengthen your ARM deployment game. 
12:40 - 13:15
VMware | The Strongest Defense for Your Multi-Cloud Traffic
SPOR 3
The real damage of a security breach happens when attacks can move laterally in your network. East-West communication (traffic between various application instances within the data centre) the new battleground.

Meet the VMware-powered NSX Firewall enabling you to secure against threats with a modern distributed architecture that’s easy to operationalize and scales across your multi-cloud environments. 
12:40 - 13:15
Dell Technologies | Azure Stack HCI i eget data datacenter
SPOR 3
Dell Technologies er Microsoft Strategic Infrastructure Partner og tilbyder Azure Stack hyperkonverget infrastruktur optimeret og skræddersyet til administration og afvikling af workloads på tværs af Azure og eget datacenter. Målet er mere kontrol med både budget og system. Her stiller vi skarpt på Azure Arc, der udvider Azure Resource Manager (ARM) til at fungere som et multi-cloud administrationsværktøj, som også omfatte ressourcer afviklet i eget datacenter. Fordelene er mange - både for virksomheder der har valgt Azure, og dem der overvejer: Få styr på trafikken og budgettet og få sikkerhed for overholdelse af egne og eksterne politikker og sikkerhedskrav. Mød også Advanias datacenterteam og få deres frontlinjeperspektiv på mulighederne og fordelene ved Azure Stack HCI leveret i partnerskab med Dell Technologies. 
12:40 - 13:15
SOC ACDC | Advania Cyber Defence Centre (ACDC)
SPOR 3
Digitalisation is business strategy and data is capital. Businesses gain and maintain their competitive edge through digitalisation and data is much more than just records about past events. They are the raw material for creating new, customised and superior products and services.
 
Enter the criminal actors who are becoming who today have attack capabilities and knowledge that were previously reserved for state actors. 
 
To help our customers deal with the threats ranging from traditional crime, organised crime and up to state actors, Advania has established a full scale Cyber Defence Centre whose sole purpose is to protect our customers' IT and digital assets.
 
In this session we will focus on what is often referred to as the “SOC service” and how the Cyber Defence Centre’s organisation enables a high operational tempo combined with market leading precision for detection and mitigation of threats.
13:30 - 14:05
CX - Genesys Cloud | Bedste kundeoplevelser - Bedste resultater
SPOR 4
Enhver kundekontakt er en lejlighed til at forstærke relationen og øge værdien af kunden. Kunsten er at sikre, at alle informationer om kundens profil, aktiviteter og rejse er tilgængelige i kontakten - uanset hvem der tager kontakten og hvornår.
 
Genesys Cloud CX er en alt-i-én contact centre platform der samler og integrerer kundeinformation på tværs af applikationer, værktøjer og grænseflader. Fokus er på sikkerhed og problemfri forbindelse af dine digitale kanaler, uanset hvor dine medarbejdere og kunder er placeret.
 
Kom og hør om de forretningsmæssige fordele ved Genesys Cloud CX. Se platformen i drift og hvordan kundekontakt omsættes til kundeoplevelser, kundetilfredshed og forretningsværdi.
13:30 - 14:05
Microsoft | Cybersecurity – Tools of the trade
SPOR 4
Join this session and a walk through of the actual process of a cyber-attack. See a live demonstration of the tools, you can use to prevent it. 
13:30 - 14:05
Aruba | Værktøjet der favner din IT Infrastruktur
SPOR 4
Aruba Central strømliner kompleks netværksdrift – f.eks. onboarding af brugere og deployment af enheder.  Centraliseret overvågning og styring gør det muligt at administrere, vedligeholde og analysere netværk, enheder og klienter fra én enkelt skærm.

AI-Insight betyder både automatiseret problemløsning masser af synlighed på tværs af hele infrastrukturen. Desuden leverer Aruba Central-platformen robust beskyttelse og den højest mulige tilgængelighed – takket være et databasedesign i webskala, der er i stand til at håndtere store datamængder og en sikker HTTP-forbindelse. 
13:30 - 14:05
Fujitsu | Revealing Storage Secrets: Revealing Storage Secrets
SPOR 4
With the Hype Cycle as a starting point, we delve into some of the key technologies behind and uncover their true value. The session will help you to sort out the truth from the myth. Is Non-Volatile-Memory-Express (NVMe) the sparkling diamond in the storage chest? Is Immutable Data Vaults the “Holy Grail” in data drotection?

How the magic of innovation shatters the glass ceiling of classic File Systems!

oin this magical journey and learn the most effective spells. Enabling you to avoid pitfalls and deliver real value for upcoming projects. 
14:20 - 14:55
Fortinet | Til en tid fuld at trusler
SPOR 5
I Fortinet har vi i første halvår af 2022 set en stigning i antallet af både ransomware og mere avancerede målrettede angreb. I forbindelse med de mere målrettede angreb ser vi en stigning i angreb mod kritisk infrastruktur - men ser også øget en trussel mod de IOT enheder, som vi alle anvender til dagligt.

Fortinet giver deres syn på, og indblik i, det aktuelle trusselsbillede og gør status på hvilke trusler de ser rettet mod Danmark lige nu, samt hvordan man som virksomhed kan opbygge en strategi som er både dynamisk og forankret i sikkerhed og infrastrukturen. 

En både effektiv og sikker IT strategi er som oftest en løsning der bygger på flere teknologier - fra endpoint til cloud. Fortinets security mesh skaber synlighed og sammenspil imellem sikkerhedsløsningerne således at vigtige og kritiske informationer bliver automatisk delt i hele netværket. 

Dermed reduceres både det daglige operationelle behov for vedligeholdelse og sandsynligheden for et sikkerhedsbrud.
14:20 - 14:55
OKTA | Identity first med Okta Identity Cloud
SPOR 5
Mere end 10.000 virksomheder og organisationer har tillid til Okta - og Gartner har for 5. år i træk udnævnt Okta Identity Cloud som markedsledende takket være effektive løsninger, der understøtter virksomheders identity first strategi og både B2B, B2E og B2C use cases.

Okta er identitetsstyringsløsningen, der ikke kræver valg mellem brugervenlighed, sikkerhed og fuld funktionalitet. Okta Identity Cloud gør det både enkelt og sikkert for virksomheder at styre adgang til alle applikationer - også legacy-applikationer og uanset hvor brugerne logger på fra.

Kom og hør om automatiseret og medarbejderbetjent IAM, SSO med adaptiv MFA og Zero Trust til virksomheders nye remote work virkelighed - leveret af Okta med en platform der er både extensible, integrated, neutral og unified.
14:20 - 14:55
Dell Technologies | HCI fra Dell: Optimeret til vSAN og disaggregeret HCI
SPOR 5
Dell Technologies VxRail er eneste fuldt integrerede, prækonfigurerede og prøvekørte HCI-løsning optimeret til VMware vSAN og vSphere - og som skræddersyet til disaggregeret HCI - fordi selvfølgelig skal hyperkonvergerede ressourcer kunne skaleres uafhængigt af hinanden. Alt andet er spild!

I samspil med Dell Technologies PowerStore storage array med indbygget VMware hypervisor får I nem integration med jeres eksisterende VMware-miljø og strømlinet deployment og håndtering.

Mød også Advanias datacenterteam og få deres bud på betydningen af VxRail + PowerStore i en verden, hvor behov for mere lagringskapacitet vokser hurtigere end behovet for flere kerner. 
14:20 - 14:55
Lenovo PC | Lenovo ThinkPad flytter igen grænser
SPOR 5
Lenovo sætter nye standarder for bærbare enheder - både når det gælder kapacitet, sikkerhed og bæredygtighed. Kom og mød de nye ThinkPad-modeller, der både håndterer enhver udfordring og er mestre i mobilitet.

ThinkPad-maskiner er testet i henhold til krævende MIL-SPEC-tests og hundredvis af kvalitetskontroller for at sikre holdbarhed og er anerkendt for lang batteridriftstid. Men når du har brug for mere strøm, er du med Rapid Charge tilbage på 80 % efter frokostpausen.

Lenovo og Microsoft arbejder tæt sammen om at designe ThinkPad-modeller med integreret hardware- og softwarebeskyttelse og sikkert forsvar mod stadig mere avancerede cyberangreb.

esuden har Lenovo sat sig branchens vel nok mest ambitiøse mål når det gælder om at øge bæredygtigheden af sine produkter og dokumentere sine resultater. Det gælder både computere, kontorer og forsyningskæder. 

Talere

Thomas Andersen
EMEA Hybrid Cloud Advisor - GBB hos Mic.... Læs mere
Patrik Brandting
Technical Architect,  Cyber Securi.... Læs mere
Petter Glenstrup
.... Læs mere
Stefan Brechling Larsen
Lenovo Global Services .... Læs mere

Billeder


Advania SolutionsDay præsenteres af:
Advania Vertical

Find vej

Brøndby Stadion

Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Cookies policy