• Petter Glenstrup

  Senior Systems Engineer, Arctic Wolf

  Senior Systems Engineer

  Som Senior Systems Engineer hos Arctic Wolf er Petter Glenstrup ansvarlig for at levere komplette IT-sikkerhedsløsninger, der dækker nordiske virksomhedskunders unikke og ofte komplekse behov. Petter trækker på små 30 års erfaring som IT-arkitekt og rådgiver på store IT-transformationsprojekter og på tværs af de forskellige IT-angrebsflader, der alle skal dækkes af for at en sikkerhedsløsning kan forventes at være komplet.

  • 11:05 - 11:40 Arctic Wolf | Mere effektiv IT-sikkerhed
   SPOR 2
   For mange virksomheder gælder, at deres IT-sikkerhed er blevet mere omfattende og mindre operationel. Værktøjerne er blevet flere, og der er færre kvalificerede medarbejdere til at overvåge og betjene dem.

   Løsningen på det effektivitetsproblem er at kombinerer de sikkerhedsteknologier virksomheder allerede har med menneskelig ekspertise leveret som en service. Kun på den måde får virksomheder dækket både det daglige sikkerhedsbehov og behovet for en forstærkning af deres sikkerhedsposition over tid. Samtidig får virksomheder dækket de investeringer i teknologi, de allerede er afholdt.

   I dag er IT-sikkerhedsoperationen sin egen disciplin, og det reducerer både sandsynligheden for og effekten af et sikkerhedsbrud. På en måde reduceres risikoen. 
Cookies policy