• Thomas Andersen

  Hybrid Cloud Advisor - GBB, Microsoft

  EMEA Hybrid Cloud Advisor - GBB hos Microsoft

  Han har erfaring som Microsoft Technology Strategist, og var i knap 6 år Cloud Strategist EMEA/Nordics hos Dell Technologies.
  Thomas har fokus på at omsætte teknologisk innovation til værdi for virksomhedskunder. Midlet er tekniske viden kombineret med forretningsforståelse.

  • 12:40 - 13:15 Dell Technologies | Azure Stack HCI i eget data datacenter
   SPOR 3
   Dell Technologies er Microsoft Strategic Infrastructure Partner og tilbyder Azure Stack hyperkonverget infrastruktur optimeret og skræddersyet til administration og afvikling af workloads på tværs af Azure og eget datacenter. Målet er mere kontrol med både budget og system. Her stiller vi skarpt på Azure Arc, der udvider Azure Resource Manager (ARM) til at fungere som et multi-cloud administrationsværktøj, som også omfatte ressourcer afviklet i eget datacenter. Fordelene er mange - både for virksomheder der har valgt Azure, og dem der overvejer: Få styr på trafikken og budgettet og få sikkerhed for overholdelse af egne og eksterne politikker og sikkerhedskrav. Mød også Advanias datacenterteam og få deres frontlinjeperspektiv på mulighederne og fordelene ved Azure Stack HCI leveret i partnerskab med Dell Technologies. 
Cookies policy