19. mai 2020

Web

Digital konferanse

Estate Kunnskap er stolte over å presentere Estate Kunnskap Connect, et nytt virtuelt konferansekonsept i et levende format.

Handels- og utelivsbransjen er viktige deler av samfunnet vårt, men befinner seg i en helt ekstraordinær og krevende situasjon. Vår første digitale konferanse har derfor fått temaet RETAIL – die or survive?, og arrangeres den 19 mai.
RETAIL – die or survive? er et interaktivt nettseminar som vil belyse tidsånd, økonomi, forbrukeratferd og nye kommersielle forretningsmuligheter i en bransje preget av store utfordringer - først fra netthandelen, og deretter den pågående koronaepidemien.
 
Du som deltar kan sende spørsmål og kommentarer underveis som vil bli fortløpende besvart av foredragsholderne. Alle som er påmeldt får tilsendt reprise og presentasjoner etterpå.

Del på sosiale medier

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email
09:30 - 09:35
VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES VIRTUELL KONFERANSE!
Med sol og sommer rett rundt hjørnet, kan du se frem til en ny type digital konferanse der du blir fylt av inspirasjon, nye perspektiver og kunnskap om hvordan du best håndterer dagens og fremtidens utfordringer. 
Bli kjent med nye kommersielle forretningsmuligheter og caser fra ekspertene. Få grundig kunnskap om hvordan legge opp en klar strategi for å sikre både høyere omsetning og nye kunder, i gode og mindre gode tider. Velkommen til RETAIL – DIE OR SURVIVE?
09:35 - 09:50
DEN ØKONOMISKE EFFEKTEN AV KORONA
Den pågående pandemien har gitt retailbransjen enorme utfordringer. Hva er status nå, og hvordan er framtidsutsiktene? Hvordan kan myndighetene bistå norsk økonomi gjennom krisen og over i den nye tiden?
09:50 - 10:00
KORONA, HUSLEIELOV OG LEIEKONTRAKT – HVA ER STATUS?
Strenge restriksjoner fra offentlige myndigheter har dramatisk strammet inn retail-markedet. Gårdeiere og leietakere må spille på lag for å overvinne den langsiktige effekten av pandemien. Vi får en kort oversikt over status, praksis og caser fra et rettslig perspektiv.
10:00 - 10:30
VEKSTDRIVERE OG FORRETNINGSMULIGHETER, UNDER OG ETTER KORONA-TIDEN
Hvordan møter retail-aktører dagens situasjon? Hvilke grep og tiltak gjøres for å holde hjulene i gang, og hvordan kan vi bistå leietakere med å opprettholde god omsetning og kommunikasjon med kundene i overgang til digitale flater? Hva med kjøp og salg av handelseiendommer fremover?
Debatt - samtale ledes av Christopher Borch.
10:30 - 10:45
SMART RETAIL OG TRENDER 2020
Hvordan påvirker krisen handel og forbrukerpreferanser? Hva blir de viktigste retail-trendene fremover? Vi gir deg nyheter, inspirasjon og case som bidrar til verdifull innsikt for å lykkes i en bransje som er i stadig utvikling. 
10:45 - 11:00
Å KAPPETE MED TROLLET - CORONA SETTER OSS IKKE TILBAKE, MEN SPOLER OSS FREM
Med-gründer og partner i Askeladden & Co forteller om deres syn på fremtiden. Forbrukervaner, konkurrenter og gårdeiere endres, men en ting er uendret: den beste forretningsmodellen vinner alltid.
11:00 - 11:00
WRAP-UP AND THANKS!
Cookies policy