Guide til Health & Rehab Udstillerportal

Health & Rehab Udstillerportal


I Health & Rehab Udstillerportal får du, som udstiller, flere gode muligheder og funktioner til at markedsføre og promovere din virksomhed eller organisation i forbindelse med Health & Rehab 2023. Det er vigtigt, at du som det første kontrollerer dine stamdata og opdaterer eventuelle mangler. Ligeledes er det vigtigt, at du afmærker hvilke produktkategorier du repræsenterer på messen.

Udstillerlisten
I Udstillerportalen kan du indtaste din virksomhedsprofil og uploade logo gratis. Din profil bliver vist i messens udstillerliste, og det er vigtigt, at du som det første kontrollerer dine stamdata og opdaterer eventuelle mangler. Ligeledes er det vigtigt, at du afmærker hvilke produktkategorier du repræsenterer på messen.

Events
Benytter du dig af holde nogle events og workshops på din stand under messen, så HUSK at skrive om det under din profil i Udstillerportalen. Events og workshops på stande vises ikke i messens program.

Seminarer, oplæg og debatter
På Health & Rehab har du mulighed for at holde et seminar, et oplæg eller en debat i ét af vores eventområder. Du booker dine seminarer, oplæg og debatter i Udstillerportalen.
I hal C1 og C4 har vi indrettet to eventområder som Silent rooms og i hal C3 har vi Hovedscenen, som kan bookes til et eller flere af dine events under Health & Rehab.

News-Zone
Som udstiller på Health & Rehab har du mulighed for at få ekstra promovering af dine nyheder.

Lead-scanning
Via dit tilmeldingsgebyr har du mulighed for at benytte dig af Lead-scanning. 
Det er her du styrer dine leads, som du opsamler på messen og opretter ’Produktkatalog’ over de produkter og services du ønsker promoveret. Samtykkeerklæringer ift. dine leads håndteres ligeledes herfra.

Håndtering af standpersonale
I Udstillerportalen kan du ligeledes håndtere dit standpersonale, udskrive udstillerkort, uploade dokumenter som fx salgs- og markedsføringsmaterialer og produktark mv. som du benytter under messen.

Gennemgå Udstillerportalen og få et overblik over dine muligheder. Se guide til Udstillerportalen, som giver svar på spørgsmål, der måtte opstå.

Vi vil løbende opdatere Udstillerportalen med relevant information og nyheder i forbindelse med Health & Rehab, så du hele tiden er orienteret om, hvad der sker i forbindelse med messen.

Har du spørgsmål, så kontakt os via Udstillerportalen “Skriv til arrangør”. 


Guide til brug af Health & Rehab Udstillerportal
Cookies policy