Du er nu på Health & Rehab messens udstillerside

 
 

Er du endnu ikke udstiller?
Book din stand i dag og styrk din fremtid, skab værdifulde relationer og udvid kendskabet til din virksomhed.


Health & Rehab henvender sig til udstillere inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, pleje- og hospitalsudstyr og services i branchen. Vi samler branchen på Skandinaviens vigtigste mødested - et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren.

På Health & Rehab er det let at være udstiller, og du kan koncentrere dig om at bruge tid på mulige nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Messen er et attraktivt og interessant mødested for en bred skare af kvalificerede fagprofessionelle terapeuter og sundhedspersonaler, offentlige og private aktører såvel som brugere og pårørende.


Hvad siger udstillerne?
Henrik Klode, partner i IntelligentCARE udtaler:

"Vi er en virksomhed, som er 10 år gammel. I alle årene har vi prioriteret at deltage på Health & Rehab. Her kan vi møde vores brugere, vi kan møde dem som køber vores system. Så på den måde får vi en mulighed for at møde alle dem omkring vores løsninger. Vi har den fordel, at messen også henvender sig til det svenske og norske marked – og det har faktisk resulteret i, at vi har fundet vores forhandlere i Norge. Så for os er Health & Rehab den helt rigtige løsning.”

Malene Erstvang, salgskonsulent og ergoterapeut, A. P. Botved udtaler:
”Vi deltager på Health & Rehab, fordi vi gerne vil skabe spændende dialoger, være med der hvor det sker, og så får vi selvfølgelig gode, spændende og faglige debatter med nye og gamle kunder.”
 


Vidste du, at hver 6. besøgende på Health & Rehab arbejder med offentlig administration, indkøb eller lignende?
Hver 6. besøgende på messen arbejder med offentlig administration, indkøb og/eller har lignende arbejde. Hovedparten af dem kommer for at danne sig et indtryk af det nyeste på markedet inden for produkter til social-, sundheds- og ældresektoren. Det gør Health & Rehab til det oplagte sted at møde potentielle kunder fra det offentlige.

Messens øvrige besøgende er primært sundhedspersonale, ergoterapeuter og fysioterapeuter, borgere og pårørende. Med en stand på messen får I rig mulighed for at få direkte kontakt til dem, der kan give jer vigtig viden med hjem ift. at tilpasse jeres produkter endnu bedre til målgrupperne. Samtidig kan de gå tilbage til deres ledere og tale godt om jeres produkter.


Læs mere om at være udstiller på Health & Rehab eller book din stand her.
Link til "Udstillerportal" må kun bruges, hvis du allerede er oprettet som administrator i udstillerportalen!
Oprettelse sker via registreringslink, som du modtager på mail med dette i emnefelt:
Gennemfør registrering til Udstilerportal på Health & Rehab 2023 / Registration Confirmation Følg os
 
Facebook          


Bella Center

Cookies policy