Advarsel mod Fair Guide m.fl.

Advarsel mod Fair Guide og lignende virksomheder
 

Vi har tidligere opfordret alle udstillere til at tænke sig godt om, inden man indgår en skriftlig aftale med:
 

  • Det østrigske firma Fair Guide, som via firmaet Construct Data Verlag AG driver internetportalen www.fairguide.com
  • Det mexicanske firma Commercial Online Manuals S de RL de CV, som via firmaet Expo - Guide, Tyskland driver websitet www.expo-guide.com (Expo Guide må ikke forveksles med det danske standopbygningsfirma af samme navn)
     

Både Fair Guide og Expo-Guide sender med jævne mellemrum skriftlige tilbud om optagelse/annoncering på deres internetportal til udstillere, som har deltaget på messer eller udstillinger i Danish.Care regi. Udstillernes navne har firmaet fået uden vores viden eller samtykke og har dermed uretmæssigt kopieret Health & Rehabs hjemmeside - og tilbuddene kan oven i købet være udformede, så de kan give det misvisende indtryk, at Health & Rehab samarbejder med de pågældende firmaer.
 

Intet samarbejde med Fair Guide, Expo-Guide og Event Fair

Vi vil gerne understrege, at Danish.Care og Health & Rehab absolut ikke har nogen form for samarbejde med de to guider; at vi aldrig har leveret udstillernavne/-lister til dem; og at vi på det skarpeste tager afstand fra firmaernes metoder.
 

Ved underskrift på en aftale med Fair Guide eller Expo-Guide binder man sig til at betale op mod 25.000 kroner for 3 års optagelse på internetportalerne. Det er naturligvis op til den enkelte at vurdere, om man ønsker denne ydelse - vi synes bestemt ikke, den er pengene værd.
 

Tysk dom mod Fair Guide

Fair Guide bruger samme metode i mange forskellige lande. Der er imidlertid sket et gennembrud i mange messearrangørers og udstilleres kamp mod Fair Guide, idet der ved Landgericht Chemnitz i Tyskland er afsagt en dom mod Fair Guide. Dommen siger, at firmaet gør sig skyldig i bedrageri; at Construct Data Verlag AG ikke kan gøre krav om betaling gældende mod en kunde, der har underskrevet firmaets formular; at kundens optagelse på internetsiden skal slettes; og at Construct Data Verlag AG skal betale begge parters sagsomkostninger. 
 

Andre lignende virksomheder

Bemærk, at også andre virksomheder anvender et koncept, der til forveksling minder om Fair Guide og Expo-Guide - fx EU Company Directory, World Business Guide, International Fair Directory m.fl. Vi har ikke kendskab til domme mod Expo-Guide eller øvrige virksomheder, men kan blot konstatere, at deres forretningsmetoder stort set er identiske med Fair Guides.

Cookies policy