Bliv udstiller på Health & Rehab 2023

Din næste kunde fra social- og sundhedssektoren kommer sandsynligvis på Health & Rehab. Gør du?
 

Hvert andet år mødes flere tusinde branchefolk, beslutningstagere og brugere fra både ind- og udland på Health & Rehab - et forum for faglig udvikling, vidensdeling og inspiration for alle aktører i social- og sundhedssektoren. En lang række virksomheder vender tilbage og booker stand messe efter messe. Det gør de af mange grunde, bl.a.:

  • kontakt til nye forhandlere, både i Danmark men også i resten af Europa

  • direkte dialog med nye og eksisterende kunder

  • muligheden for at tage ny viden med hjem fra messens mange oplæg, debatter og workshops

  • chancen for at præsentere sit produkt for sundhedsfaglige fra Danmarks regioner og kommuner


Læs her, hvad udstillerne siger om messen
Henrik Klode, partner i IntelligentCARE udtaler:
"Vi er en virksomhed, som er 10 år gammel. I alle årene har vi prioriteret at deltage på Health & Rehab. Her kan vi møde vores brugere, vi kan møde dem som køber vores system. Så på den måde får vi en mulighed for at møde alle dem omkring vores løsninger. Vi har den fordel, at messen også henvender sig til det svenske og norske marked – og det har faktisk resulteret i, at vi har fundet vores forhandlere i Norge. Så for os er Health & Rehab den helt rigtige løsning.”

Malene Erstvang, salgskonsulent og ergoterapeut, A. P. Botved udtaler:
”Vi deltager på Health & Rehab, fordi vi gerne vil skabe spændende dialoger, være med der hvor det sker, og så får vi selvfølgelig gode, spændende og faglige debatter med nye og gamle kunder.”


Hvis du er interesseret i at udstille på Health & Rehab i 2023, så send os en uforpligtende forespørgsel og få et overblik over mulighederne for at profilere din virksomhed og møde værdifulde netværk på messen. Skriv til os

Har du besluttet dig for at udstille på Health & Rehab 2023, så book din stand her

Vi ser frem til at høre fra dig.


Arrangør
Health & Rehab arrangeres af Danish.Care, der er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet. Læs mere om Danish.Care
 her


Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
 herSå holder vi dig opdateret omkring Health & Rehab 2023.

Cookies policy