28.-29. nov. 2018

Vestlia Resort

Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo, Norge

Byggtech er årets viktigste arena innen Tech for lederne i bygg - og eiendomsbransjen.
Konferansen tar pulsen på de viktigste teknologiske nyvinningene, og guider oss gjennom tech-jungelsen med fokus på kost-nytte. 

 
Fagprogrammet vil domineres av det teknologiske sporet, men vi løfter også inn andre temaer som er relevante knyttet opp til konsekvenser som følge av ny teknologi, samt nye måter å jobbe på. Byggtech 2018 er en signaturkonferanse fra Estate kunnskap og tilbyr en unik bransjearena i eksklusive omgivelser på Vestlia Resort. I tillegg til godt faglig utbytte under selve fagkonferansen legger vi til rette for en hyggelig sosial møteplass hvor man får god anledning til å pleie nettverket av gode bransjekollegaer.
 

Pris: Ordinær billett Kr. 12 900,- Tog (NSB komfort og transfer hotell) Kr. 790,-. Alle priser er eks. mva Prisen inkluderer overnatting 28-29 november, samt lunsj og middag onsdag, frokost og lunsj torsdag. Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig innen den 1. november.

Samarbeidspartnere

11:00 - 13:00
Registrering og lunsj
13:15 - 13:30
Velkommen til Byggtech 2018
13:30 - 13:50
Makroperspektivet - Hvilke drivere er avgjørende for fortsatt vekst og lønnsomhet i Norge
13:50 - 14:20
PropTech for BYGG

Eiendomsbransjen er i stor endring, både når det kommer til oppføring/drift av bygg og med innholdsleveransen til sluttbruker. Med sitt PropTech-initiativ sitter både Henrik Taubøll og Mathis Grimstad veldig tett på det som skjer. Henrik, som blant annet sitter i juryen for verdens største PropTech start-up-jury for Expo Real, vil forklare de viktigste trendene i verden i dag på området. Mathis Grimstad, CEO i Stor-Oslo, vil forklare hvordan man kan bruke den nye teknologien i praksis i din eiendomsvirksomhet

14:20 - 14:50
Pause
14:50 - 15:20
Hackers of byggebransjen
Byggenæringen ser en kraftig fremvekst av individer som vil og kan lage sine egne verktøy og dataflyt. En ny generasjon bryter reglene for standardiserte designmetoder ved masseprodusering av tilpassede skript. Resultatet er ofte drastisk økt produktivitet og større eierskap til digitale bygge- og planleggingsprosesser. Håvard Vasshaug kommer for å fortelle om hva som skjer, og hva vi kan gjøre for å øke effekten og tilgjengeligheten av denne trenden.
 
15:20 - 15:50
Digital byggeplass
Vi må endre måten vi jobber på byggeplasser. Vi kan ikke bare digitalisere måten vi jobber på i dag.
Vi må endre måten vi dokumenterer, samhandler og jobber på for å tilpasse oss den digitale revolusjonen.
Det genereres masse  informasjon i tidlig prosjektering og byggeri som vi i dag ikke tar med oss i drift og vedlikehold.
Markus vil vise hvordan man i dag jobber på flere prosjekter med software aktivt på byggeplasser.
16:00 - 16:30
Pause
16:30 - 16:50
IT selskapene utfordrer verdikjeden
17:00 - 17:50
Speedtalk!

- Batteridrevet sensorteknologi sikrer og overvåker bygg 

Hvem har den smarteste sensorteknologien til eiendom? Hvordan skal dette følges opp når sensorer inntar eiendom i stor skala? Hvilke gevinster kan denne teknologien gi og kan vi sikre verneverdige bygg og nasjonalskatter med sensorteknologi?
 

- Smartbygg på HasleLinje - fra automatisering til individuell tilpasning

Digitaliseringens tidsalder er her. Men er det slik at ny teknologi gjør jobben enklere og grønnere? Eller lar vi oss bare begeistre uten tanke for miljø- og nytteaspektet?

Kan et bygg tenke? Kan det lære? Lære bort? Tilpasse seg? Rett og slett drive med kognitiv virksomhet? Ja, sier teknologer, bare vi mater det med nok historikk og innsikt, er det mulig.

Morgendagens bygg er kognitive. De går fra å være automatisert til å lære oss å kjenne. Og de kan mer enn å hjelpe oss. De kan gi oss den beste brukeropplevelsen.
 
På HasleLinje reises nå et helt spesielt bygg. Fleksibilitet og individets behov settes i fokus. I fremtiden skal vi ikke nødvendigvis jobbe hardere, men smartere. 
 

- Smarte bygg, innholdsleverandør og cloud


«Smarte bygg» betyr også at noen tar rollen som innholdsleverandør – hva innebærer dette og hvem kan det være?
 
Det kreves IT løsninger som understøtter brukernes behov. Man kommer neppe utenom sensorer, styringssystemer, datakommunikasjon og cloud baserte tjenester. Dette innebærer også fallgruver man må manøvrerer rundt for å møte brukers behov.


- Slik tilpasser vi nye bygg for arbeid i tau

Ny arkitektur fører til nye metoder for vedlikehold av bygg, 
få et innblikk i hvordan Høyden har tatt klatrekompetansen ned fra fjellene og inn i byen!
Høyden er med bygget fra forprosjektering og frem til driftsfasen.
18:00 - 19:00
Afterwork
20:00 - 23:00
Festmiddag med underholdning i Kai Fjell salen
Tog til Geilo

Estate kunnskap tilbyr miljøvennlig og behagelig reise tur/retur Geilo med NSB Komfort. Vi har reservert egen togvogn fra
hhv. Oslo og Bergen med god stemning, lett servering og ferske aviser. Minibusser fra Vestlia henter oss på Geilo stasjon
og svipper oss opp til hotellet.

MERK! Det er begrenset antall plasser med oss på toget så vær rask med å melde deg på! Togtider finner du under egen fane øverst på siden.

Bilder fra Vestlia Resort

Kart

Cookies policy