En fælles vej for et grønnere byggeri

Vær med den 1. og 2. juni 2023, når Byens Netværk og Byggesocietetet samler hele branchen til to vigtige og inspirerende dage med fokus på den grønne omstilling. Vi dykker ned i udfordringer og barrierer, der spænder ben for en bæredygtig udvikling og ser på innovation og nye løsninger for klimalederskab i branchen.

Der vil selvfølgelig også være masser af spændende netværksaktiviteter og dialog, en blågrøn sommerbar, en lækker fælles netværksmiddag, samt morgendyp, Skanska-Ejendomsløb og bio-divergene frikvarterer… Og da rammen om det hele bliver Scandic CPH Strandpark, så du kan også overnatte og få endnu mere udbytte af det omfattende 2-dages program.

Vi glæder os til at se rigtig mange fra hele branchen – arkitekter, ingeniører, bygherrer, developere, entreprenører, ejendomsinvestorer, advokater, mæglere, leverandører og materialeproducenter.

Vi har brug for at samles og styrke vores relationer.

Har du spørgsmål, så kontakt Lisbet Fibiger, Byens Netværk, tlf. 2234
6629 / 
lfi@byensnetvaerk.dk og Birita Johannesen, Byggesocietetet, tlf. 2217 5009 / bj@byggesoc.dkSE HELE PROGRAMMET HERPRIS MEDLEMMER af Byens Netværk eller Byggesocietetet:
5495 DKK ekskl. moms

PRIS IKKE-MEDLEMMER:  

7495 DKK ekskl. moms

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

Scandic CPH Strandpark Hotel

Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

Cookies policy