• IMI Hydronic Engineering A/S

  IMI Hydronic Engineering tilbyder løsninger som giver dig mulighed for at regulere indeklimaer præcist og tilbyder sikre, komfortable og energieffektive boliger og erhvervsejendomme. ​
  Vi er brancheledende leverandør af et udvalg af produkter og serviceydelser, som giver dig mulighed for at få kontrol, øge effektiviteten og sænke de indledende og løbende omkostninger med innovative og pålidelige HVAC-løsninger.
  Vi har leveret løsninger til over 100.000 projekter på verdensplan og det betyder, at når du vælger et produkt fra IMI Hydronic Engineering, kan du stole på, at du har truffet den rigtige beslutning. Vi står aldrig stille, og vi stræber konstant efter at udvikle innovative teknologier, som er enkle at installere, nemme at vedligeholde og med til at minimere omkostninger.
  IMI TA er markedets førende leverandør af balancerings-, regulerings- og aktuatorteknologi – vi leverer optimal regulering til perfekte indeklimaer.
  IMI PNEUMATEX tilbyder et enestående sortiment af løsninger til trykhold, snavsudskillelse og afgasning – multifunktionelle, slidstærke og i stand til at forlænge anlæggets levetid.
  IMI HEIMEIER er Europas førende leverandør af løsninger til termostatregulering – med over 120 ventilvarianter, innovative designegenskaber af høj kvalitet samt et udvalg af termostathoveder, termostater og tilhørende produkter.
  Vi etablerede vores hydroniske seminarer for mange år siden, og vi sikrer, at alt, hvad vi har lært, bliver givet videre til de mennesker, der gør en forskel – fagfolk i HVAC-branchen.
  Vores eksperter har omfattende erfaring fra HVAC-branchen og gennemgår selv løbende uddannelse for at være opdateret om de sidste nye teknologiske udviklinger og teoretiske indsigter. Mere end 200.000 HVAC-fagfolk har allerede haft gavn af den viden, vi tilbyder på vores seminarer og kurser, og de har anvendt denne viden med henblik på at forbedre hydronisk effektivitet overalt i verden. ​
   

  Documents

 • IMI Zeparo G-Force flyer DK.pdf

  Download

  434.6 KB 07.09.2019

 • IMI TA-SCOPE flyer DK.pdf

  Download

  341.8 KB 07.09.2019

 • IMI TA-PILOT-R flyer DK.pdf

  Download

  195.5 KB 07.09.2019

 • IMI TA-Modulator flyer DK.pdf

  Download

  517.8 KB 07.09.2019

Cookies policy