15.-16. april 2021

Bella Center Copenhagen

Center Boulevard 5, 2300 København S

Tandfaglige Dage 2021Tandfaglige Dage giver dig to dage med faglig viden på højt niveau og
kollegialt samvær blandt anerkendte aktører indenfor dentalbranchen.

På Tandfaglige Dage får du up-to-date viden for hele klinikteamet, aktuelle keynote speakers,
en inspirerende messestemning, hvor du både kan se og opleve, hvad der rør sig indenfor dentalbranchen
samtidig med,at du nyder en pause fra hverdagen sammen med dine kollegaer.


___________________Stor opbakning fra udstillerne på Tandfaglige Dage

Tæt på 80 ud af 125 udstillere fra det de skulle have været Tandfaglige Dage 2020, har i første omgang reserveret samme stand som i 2020.
 
Der tegner sig dermed et klart billede af stor interesse for at udstille på Tandfaglige Dage 2021.
Standsalget blev kickstartet tilbage i september, hvor udstillerne fra 2020 kunne reservere samme stand som i 2020, eller ønske at blive kontaktet for en yderligere dialog om deres stand. Nu er deadline for denne fase passeret og arbejdet med at opdatere standplanen og indarbejde fornødne hensyn til Covid-19 situationen påbegyndes. Der lægges således mere plads/areal ind i layoutet, ligesom at der også i forhold til indgang/udgang og besøger-flow rundt i hallerne tilsikres, at der kan afvikles sikkert og forsvarligt, med tilstrækkeligt med social distance mellem både deltagere og udstillere.
Det vil muligvis betyde, at vi må rykke rundt på eller flytte enkelte stande, men der vil fortsat være plads til at alle udstillere kan få en fin placering til deres stand”, fortæller Exhibition Manager Søren Lindquist fra Bella Center Copenhagen og tilføjer om next step. ”I næste fase vil vi som lovet kontakte de udstillere der har anmodet om det, ligesom  at vi også vil kontakte de resterende udstillere, som vi endnu ikke har været i kontakt med. Og dermed skulle vi gerne gå ind i julemåneden med et endnu mere tydeligt billede af hvordan det endelige layout kommer til at se ud”.   

 

Hvor?

Bella Center Copenhagen

Center Boulevard 5, 2300 København S