11. juni 2019

TAKET Steen & Strøm

Nedre Slottsgate 8 - Oslo

Del på sosiale medier

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email
Registreringsdatoen er over, vennligst kontakt arrangøren av arrangementet.
8:30 - 9:00
Registrering og morgenkaffe
9:00 - 9:05
Velkommen til Retail Property!
9:05 - 9:40
RETAILTRENDS – LONDON, NEW YORK, OSLO
Konkurs, forretningsavvikling, prispress, digitalisering. 2017 var retail-apokalypsens år, og 2018 var også tøft. Men er det egentlig så dramatisk som vi tror? Hvis du vet hvor potensialet ligger og tilpasser deg nye trender, kan du bli en vinner. 
Hva skjer i retail-markedet nasjonalt og internasjonalt? Hvordan går det med ulike segmenter, slik som luksus, detaljhandel og big-box? Hvilke andre trender bør du kjenne til? Her får du både inspirasjon og gode svar!
9:40 - 10:10
FREMTIDENS RETAIL I NY KONTEKST
Flere retail-aktører fokuserer på utvikling og revitalisering av byområder der handel er kombinert med service, underholdning, kontorer og boliger. En av verdens mest ledende aktører innen retail jakter på nye interessante områder i Norden. Hvorfor har de stor tro på fysisk handel? Hvordan skal de skape ny business fremover, og hvilke partnerskap kan være interessante?
10:10 - 10:40
HVA ER GOD SENTRUMSUTVIKLING?
Godt samspill mellom politikere, næringsdrivende, gårdeiere og handelsforeninger er nøkkelen til suksess. Hvordan få alle med på laget? Hvilke felles fordeler finnes? Fredrikstad, Stavanger og Gøteborg er gode eksempler på levende sentra. Hvordan lyktes de med å øke engasjementet hos det offentlige, de private og beboerne? Og hva kan Oslo lære av dette?
Samtale - Samtalen ledes av Øystein Aurlier.
10:40 - 11:00
Pause og mingling
11:00 - 11:20
TENK KREATIVT, SKAP EN DESTINASJON - NØKKELEN ER LEIETAKERE!
Vi gir ordet til engasjerte folk, som brenner for identitet og sjel. De vil avsløre hva som skal til for å skape begeistring og destinasjoner med gode, unike møteplasser.

Runar S. Eggesvik er gründer, konseptutvikler og idémaskin. Han er en av de fremste pådriverne for å løfte uteliv og kultur i Oslo. Uteserveringen Prindsen Hage med eget veksthus og parkspill som boule og krokett, cafe Oslo Camping i Møllergata med minigolf og Kulturhuset på Youngstorget er kun noen av de stedene Runar var med å starte.

Rudolf Reim startet Territoriet, en intim vinbar på Grünerløkka, Andre til høyre og Gunnars generasjonsbar, på Youngskvartalet. Han vil nå gi nytt liv til tre falleferdige bygårder på Youngstorget – her vil han åpne syv nye mat- og drikkekonsepter sammen med tre andre gründere.
11:20 - 12:00
FRA ET STILLE TIL ET PULSERENDE BYGULV
Et godt byliv skaper merverdier for både gårdeiere og leietakere, men aktivisering av bygulvet krever god programmering og innhold. Hvordan tenke nytt og kreativt rundt dette? I nye områder kan det være utfordrende for leietakere å drive butikk. Hva påvirker leieprisene, hva kan butikkene omsette for og hvordan kan gårdeiere bistå? 
Samtale - Samtalen ledes av Marit Elisabeth Jensen.
12:00 - 12:50
Lunsj
12:50 - 13:20
KUNDEN ER HELTEN!
De siste årene har det blitt tøffere å drive butikk i Norge.Flere butikker har gått konkurs på grunn av netthandel og prispress, og mange sliter økonomisk. Norske butikker står overfor vanskelige veivalg: Hva kan gjøres for å overleve? Hvordan møte moderne kunder og en ny tid? Når kundenes handlemønstre endrer seg i rekordfart,er det viktig å vite hva du må ta høyde for – og her får du gode råd!
13:20 - 13:50
USEXY BRANSJER ER SEXY FOR OSS!
Hvilke konsepter og opplevelser ønsker morgendagens kunder seg?
I fysisk retail handler det om å skifte fokus fra varertil tjenester. Hvordan bygger du selskaper som lykkes med tjenester, underholdning og servering? Hvordan stiller du deg til buzzwords, hype og etablerte sannheter? Vi tar livet av tre myter om når man skal starte et selskap og satse på innovasjon, og forteller deg hvorfor du skal spørre «Hvorfor» mye oftere.
13:50 - 13:50
Avslutning

Samarbeidspartnere