Byggesocietetets Landsmøde 2019

Byggesocietetet har fornøjelsen af at invitere til Landsmøde 2019
 

Torsdag den 5. september kl. 15.30

Hos Lundgrens Advokatpartnerselskab, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup

Vi glæder os til en eftermiddag, der byder på fagligt oplæg om alternative boformer, generalforsamling med landsformandsvalg og uddeling af Det Gyldne Søm. Om aftenen er der treretters netværksmiddag med vin.


Program
15.30 – 16.00  Ankomst og forfriskninger
16.00 – 17.30   Bliv klogere på alternative boformer og bofællesskaber med Simon Kofod-Svendsen fra Realdania, Søren Nielsen fra Vandkunsten og Lars Lundbye fra Almenr.
17.30 – 18.30  Ordinært landsmøde og uddeling af Det Gyldne Søm
18.30 – 19.00  Pause
19.00 -             Middag

Fagligt oplæg
Årets faglige del har temaet alternative boformer og bofællesskaber. Simon Kofod-Svendsen fra Realdania vil præsentere nogle helt nye analyser om boliger, livskvalitet og fællesskab. Søren Nielsen fra Vandkunsten vil gennemgå tendenser inden for alternative typologier og en række inspirerende internationale og danske eksempler. Endeligt vil Lars Lundbye fra Almenr vil gå mere i dybden med deres konkrete arbejde og hvordan de gentænker bofællesskabet.

Det Ordinære Landsmøde
Hvert år i 3.kvartal afholdes Byggesocietetets ordinære landsmøde. I år skal der vælges ny landsformand. Jævnfør foreningens vedtægter kan landsformanden maksimalt sidde i fire perioder af to år, og eftersom det nu er 8 år siden, Tony Christrup blev valgt, er tiden kommet til en ny landsformand. En enig landsbestyrelse gav den 19. juni 2019 arkitekt Ole Schrøder sin opbakning til at afløse Tony Christrup som Landsformand for Byggesocietetet.
Læs mere her.

Dagsorden og officiel indkaldelse til det ordinære landsmøde er udsendt særskilt.

Det Gyldne Søm
Byggesocietetet har siden 1979 uddelt Det Gyldne Søm til en person, virksomhed eller institution, som har bidraget positivt til udviklingen i bygge- og ejendomsbranchen. Hædersprisen består udover et gyldent syvtommer søm af en illustration af den britiske kunster Daniel van der Noon, der med sin detaljerige streg har skitseret arkitektur og byggeri fra hele Danmark. Modtageren af Det Gyldne Søm udpeges af landsbestyrelsen og prisen afsløres og uddeles til landsmødet.
Se tidligere vindere her


Middag
Landsmødet afsluttes i år med en treretters netværksmiddag hos vores værter Lundgrens. Det koster DKK 500,- (eks moms) at deltage i middagen. Prisen er inklusiv vin, som er venligst sponsoreret af Stad Erhverv.

Menu
Forret:  Varmrøget lakserillette med urter, blomster & kapersbær - Koldhævet kuvertbrød med smør & artiskoktapenade.
 
Hovedrettsbuffet:
Rosastegt kalveculotte med herbes des Provence 
Sauce demiglace med trøfler
Stegte nye kartofler
Haricotverts salat med bagte tomater, skalotteløg & vinaigrette
Romersk salat med radichio, rødder, crutons & parmesan
Mere brød & Smør
 
Kaffe med petitfour

 

Samarbejdspartnere og sponsorer

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

Find vej

Lundgrens Advokatpartnerselskab

Tuborg Blvd. 12, 2900 Hellerup