• Naja Dannow

    Partner og advokat, CMS Kluge

    Naja Dannow leder CMS Kluges avdeling for eiendom. Hun arbeider i hovedsak med transaksjoner/M&A og har de siste årene særlig jobbet med eiendomstransaksjoner, herunder leieavtaler og avtaler om kjøp/salg/utvikling av fast eiendom. Mange av oppdragene innenfor fast eiendom er relatert til sammensatte eiendomstransaksjoner og leiekontrakter, herunder med utleie av næringsbygg/lokaler/hotell som skal oppføres, rehabiliteres eller på annen måte tilpasses for leietaker. Naja bistår også i en rekke prosjekter innen eiendomsutvikling, blant annet med forhandlinger om og utarbeidelse av samarbeidsavtaler, aksjonæravtaler mv mellom partene i prosjektet.

    • 17:10 - 17:50 Det norske hotellmarkedet sett fra København – hvorfor ser vi nordover?
      Core Hospitality er i samarbeid med Marriott i ferd med å innta det norske hotellmarkedet med to Moxy by Marriott-hoteller. I tillegg er Zleep Hotels på vei til Norge. Jesper Østerhegn fra Core Hospitality og Zleep Hotels forteller om hvordan det norske hotellmarkedet ser ut fra København, og hvorfor de nå satser i Norge.

      Etter denne innledningen vil Jesper Østerhegn, i dialog med moderator Naja Dannow, også dele erfaringer fra de norske prosessene så langt og peke på forskjeller mellom prosesser i Norge og Danmark.
Cookies policy