5. sep. 2019

Transperia

Rådhusgata 5, 0151 Oslo

Vi gjentar suksessen, og inviterer for femte året på rad til Citykonferansen den 21. november i Stavanger
 
Konferansen er nå godt etablert i regionen og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i Rogaland, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Konferansen arrangeres i samarbeid med: Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Øgreid Eiendom og Stavanger Sentrum.
Etter fagprogrammet inviterer vi til Citybanketten med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av CityGlød prisen for Rogaland 2019.


CityGlød for Rogaland vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter: For å bidra til innovative og fremtidsorienterte arbeidsmetoder utgis en årlig pris til en person under 35 år som har stått for skapelse og endring, og i den forbindelse utløst positive ringvirkninger for dagens og fremtidig eiendomsutvikling.

Pris: Fagkonferansen: Kr. 4450,- CityDinner: Kr. 1500,- Alle priser eks. mva
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

13:00 - 14:00
Lunsj på Transperia
14:00 - 14:10
Velkommen til Hotelleiendom 2019
14:10 - 14:40
Markedsrapport - Lav kronekurs bidrar igjen til å løfte norsk hotellnæring
Hotellkonsulent og næringsmegleren Hotelia er i disser dager ute med en ny markedsrapport om det norske hotellmarkedet. Utviklingen i første halvår 2019 er mer positiv enn partner i Hotelia; Anders Vatne trodde i januar/februar. Vatne tror at vi igjen ser fordelen av en forholdsvis lav kronekurs, men også en generell positivitet i norsk økonomi. Første halvår har det vært vekst innenfor alle markedssegmentene, størst har veksten vært på yrkestrafikken. I forhold til total losjiomsetning er det Stavanger og Bergen av de største byene som øker markedsandelene mest i først halvår. For første gang på lang tid har Oslo siste halvår tapt markedsandel.
14:40 - 15:10
Hotellene utvikler byen
Hotell som katalysator i byene og hvilke bygninger som egner seg best til hotell. Hotellets rolle har forandret seg det siste tiåret til å invitere inn allmennheten og skape semi-offentlige rom. Dette skaper magneter for liv i byene - en forutsetning for sunne bydeler! Men hvilke bygninger egner seg til dette? Vi skal se nærmere på struktur og typer.
 
15:10 - 15:40
PAUSE
15:40 - 16:10
Hotellmarkedet & transaksjoner i Norge, og øvrige Norden
Hvordan utvikles investeringsmarkedet for hotell i Norge og Norden? Hvilke trender og transaksjoner de seneste årene har vært mest interessante og betydd mest for utviklingen i sektoren? Og hvem er aktørene som kjøper og selger, og hvordan er utviklingen på priser og avkastning?
Hvor hett er hotell nå og hva bør man tenke på dersom man vurderer å investere? Og hvordan passer hotell sammen med kontor, butikker og andre typer bestående eiendommer?
16:10 - 16:40
Arkitektur & Konsept - Trendspotting!
Hva er nytt på markedet, og hva vil vi se mer av fremover? Vi skal se på eksempler med lokal og internasjonal forankring.
16:40 - 17:10
PAUSE
17:10 - 17:50
Det norske hotellmarkedet sett fra København – hvorfor ser vi nordover?
Core Hospitality er i samarbeid med Marriott i ferd med å innta det norske hotellmarkedet med to Moxy by Marriott-hoteller. I tillegg er Zleep Hotels på vei til Norge. Jesper Østerhegn fra Core Hospitality og Zleep Hotels forteller om hvordan det norske hotellmarkedet ser ut fra København, og hvorfor de nå satser i Norge.

Etter denne innledningen vil Jesper Østerhegn, i dialog med moderator Naja Dannow, også dele erfaringer fra de norske prosessene så langt og peke på forskjeller mellom prosesser i Norge og Danmark.
17:50 - 18:20
Hotellet som bringer liv til byen; om å gjøre et hotell til en egen destinasjon
Prosjektet på Finnsnes er både et multifunksjonsbygg med hotell, leiligheter, spa, musikk- og kulturarena – og et mulighetsstudie for å endre på området rundt bygget. Det er tenkt å revitalisere sentrum med å skape sosiale møteplasser, og knytte sammen eksisterende torg med et nyere, og gjenopprette kontakten med havet der Hurtigruta kommer inn.
 
18:30 - 20:30
AFTERWORK med DJ, mingelmat og vin/øl

Del på sosiale medier

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email

Samarbeidspartnere

Programkomite

Programkomite:

Erica Lund Gerell, 
Daglig leder, Oslo kontoret til Arkitekterna Krook & Tjäder

Richard Groven
Eiendomssjef, Oslo Pensjonsforsikring

Roar Ingdal
Adm. dir., SBA Entreprenør

Anders Vatne
Partner, Hotellia

Stein Ove Ødegård
Leder, Estate kunnskap  

Cookies policy