Health & Rehab 2023



Health & Rehab-messen, Nordeuropas største fagmesse inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, er afsluttet med stor succes. Messen forløb over tre dage, den 23. - 25. maj 2023 og samlede et bredt spektrum af virksomheder, fagfolk og beslutningstagere inden for social- og sundhedssektoren. På messen blev både de nyeste og mest innovative løsninger præsenteret, såvel som de mere klassiske og velimplementerede produkter.


Et af de mange fokusområder på messen var integrationen af teknologi i ældrepleje. Flere virksomheder præsenterede innovative løsninger såsom intelligente hjemmesystemer, der kan overvåge ældres sundhedstilstand, automatiserede medicinadministrationssystemer og virtuelle kommunikationsværktøjer til at forbinde ældre med deres pårørende og sundhedspersonale. Men også teknologier og hjælpemidler til socialområdet var rigt repræsenteret sammen med produkter og teknologier til hospitaler.
 

Oplæg, temadage og seminarer
Ud over udstillingerne og demonstrationerne indebar Health & Rehab-messen også et fagligt program. Repræsentanter fra virksomheder, kommuner og andre instanser delte deres viden og indsigt i en række emner, herunder velfærdsteknologi, MDR, positionering og hvordan vi imødekommer fremtidens omsorgsbehov. Det gav deltagerne mulighed for at opdatere sig på den sidste nye udvikling.

 

Besøgstal for messen
Det samlede besøgstal for messen var 7800. Fordelt på de tre dage, var der tirsdag den 23. maj 2966 besøgende, onsdag den 24. maj 2913 besøgende og torsdag den 25. maj 1921 besøgende.



Health & Rehab er tilbage 4. - 6. marts 2025

 

Post show report
Se post show report på dansk
See post show report in english

 

Interesseret i at udstille på Health & Rehab 2025?
Klik her


Billeder fra Health & Rehab 2023

 
 
 

Se flere billeder i galleriet





Messeavis

Læs messeavisen 2023 her

 







Følg os
 
Facebook          

Vil du i kontakt med os?

Skriv til os på info@health-rehab.com

CareTech CHALLENGE




– acceleratorforløb for iværksætteri og sundhedsinnovation

CareTech CHALLENGE opbygger et innovativt økosystem for iværksætteri og sundhedsinnovation.  Er du selv iværksætter, så Læs mere


Bella Center Copenhagen

Cookies policy