• Stennevad

    Vil det ikke være rart med en ægte medspiller på holdet, når medarbejdere skal udstyres med personlige værnemidler? Det kan i hvert fald være en fordel at få facts og meninger serveret direkte uden hensyntagen til udgifter, interessekonflikter og sædvanlige produktpræferencer. I Stennevad leverer vi hele pakken, når en virksomhed skal bruge en opgradering af den personlige arbejdssikkerhed.
    Stennevad er en af landets førende leverandører og rådgivere, når det handler om personlige værnemidler. Gennem et halvt århundrede har vi specialiseret vores viden inden for produkter som arbejdshandsker, åndedrætsværn, sikkerhedshjelme, faldsikring og meget mere. Vores erfarne medarbejdere kender til lovgivning og regler på området inden for industrielt sikkerhedsudstyr. Med ærlighed og en åben dialog med vores kunder, finder vi altid frem til den bedste løsning i fællesskab. Gennem de seneste årtier har vi oparbejdet en solid ekspertise inden for brancher som byggeri, offshore, vind, energi og metal. Det handler om at analysere og kombinere viden med den rette mængde sikkerhedsudstyr.
    Vi samarbejder med producenter over hele verden, så vi løbende udvikler og styrker vores viden om personlig arbejdssikkerhed og sortimentet, der passer hertil. Vi lytter til markedet og kunden og finder derfra frem til den ideelle retning.
    Det kommer næppe som nogen stor overraskelse, at arbejdssikkerheden spiller en stor rolle på den moderne byggeplads i dag. Det skal vi som hovedaktør og leverandør tage alvorligt. Derfor er det allervigtigste for Stennevad, at produkt og viden om produktet hænger sammen. Uden den nødvendige viden om personlige værnemidler, kan man meget vel ende på dybt vand. I Stennevad advokerer vi derfor altid for, at kunden er klædt ordentligt på til enhver arbejdsopgave, der kræver personligt sikkerhedsudstyr.
    Stennevad arbejder ikke kun for men også sammen sine kunder. Det betyder også, at vi assisterer med vores kompetencer, når der er brug for dem.
    Vi redder dit liv med sikkerhed
     

Cookies policy