24. august 2020

Aalborg Universitet Esbjerg

Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg

Energikonferencen 2020

Energikonferencen Esbjerg 2020 - Hvordan ser fremtidens energi ud?

Energikonferencen 2020 i Esbjerg
Maskinmestrenes Forening afholder for syvende gang landets vigtigste energikonference uden for hovedstadsområdet. Energikonference 2020 tegner årligt de energipolitiske tendenser og mål. Energikonference tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder. Sammen finder vi svarene på, hvor udfordringerne og mulighederne ligger for fremtidens energiforsyninger og virksomheder.

Fremtidens energi og klima
Siden den nye regering trådte til i juni 2019 har danskerne stiftet bekendtskab med blandt andet 70%-målsætningen, en ny klimalov, 13 klimapartnerskaber og ikke mindst klimahandlingsplaner, der er i støbeskeen. Dansk Industri har taget opgaven til sig gennem sin 2030-plan. De nye partnerskaber bidrager med konkrete klimahandlingsplaner med forslag til løsninger og teknologi, der kan sænke Danmarks drivhusgasudledning. Regeringens klimahandlingsplan vil blive forhandlet og fremlagt i april.

Hvad består klimahandlingsplanerne af og hvilke konsekvenser har de nationalt og globalt? Og hvilke konkrete initiativer har kommuner, brancher og virksomheder tænkt sig at gennemføre?

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren