• Stig L. Bech

    Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS

    Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
    Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).

    • 09:40 - 10:10 NYE LEDERE – NYE STRATEGIER – NYE AMBISJONER
      I løpet av det siste året har flere høyprofilerte toppledere skiftet selskap, og fått nye roller. Hva betyr disse lederskiftene for selskapene og deres forretningsstrategier? Hvordan kan de bidra til videre verdiskapning og utforming av attraktive byer i et moderne samfunn? Hvilke tanker har lederne om samarbeidet mellom private og offentlige aktører?
      Samtale - Samtalen ledes av Erling Fossen
Cookies policy