• Glenn Haglund

    Executive Director | Head of Asset Services, CBRE

    Glenn Haglund har lang erfaring fra bank og finans, fra både inn- og utland. De siste 20 årene har Glenn ledet forretningsområder hos både SEB, DnB og Swedbank, og vært strategisk forvaltningsrådgiver for institusjonelle kunder og store private formuer/Family Offices. Han har god erfaring med finansiering og rådgivning innenfor ulike transaksjoner av næringseiendom, etablering av ulike fondsstrukturer og har god innsikt i regulatoriske spørsmål. Han er en kundeorientert leder med fokus på både strategi og drift innenfor forvaltning. Glenn har også erfaring med digitale strategier og teknologiske utvikling. Han er Autorisert Porteføljeforvalter fra Finansanalytikerforeningen og har en Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI.

    • 10:35 - 11:05 PREMIER PROPERTIES - TA ET STEG VIDERE FOR Å LØFTE KONSEPT & SERVICE!
      Kampen om leietakerne har aldri vært tøffere, og leietakere stiller nye krav og har høyere forventinger. Topp beliggenhet, design og arkitektonisk uttrykk er nødvendige for å oppfylle kravene og tiltrekke kunder i toppsegmentet. Hva skal til for å konsolidere forholdet mellom disse leietakerne og deres kontorlokasjon enda bedre? Hvordan levere en 5-stjernes service til bedrifter, deres ansatte og besøkende? Unike bygninger og unike leietakere krever unik service. Glenn Haglund fra CBRE forteller oss hvordan.
      13:30 - 14:00 HVA KOSTER EN GOD EIENDOMSFORVALTNING?
      Samtale
      Drift av eiendom kan være kostbart. Flere selskaper bruker store ressurser på å bygge opp en egen eiendomsavdeling, mens andre bruker store summer for eksterne eiendomsforvaltere. 
      Hva koster det egentlig å forvalte egen eiendomsportefølje? Hvilke tjenester må kjøpes eksternt, og hva kan gjøres in-house? Hva kreves av interne ressurser med tanke på innkjøps- og beslutningsprosesser, og driftsapparat? Og hvordan sikre en optimal og dynamisk eiendomsforvaltning ved å rendyrke leveranse og tjenester?
Cookies policy