18.-19. jan. 2024

Norefjell Ski & Spa

Bøeseter, 3536 Norefjell

Årets største og viktigste arena for eiendomsbransjen.

Nå er vi tilbake for 19. gang – dette vil du ikke gå glipp av!

Eiendomsdagene har i en årrekke samlet topplederne i eiendomsbransjen til en todagers konferanse som har utviklet seg til å bli den mest betydningsfulle nettverksarenaen i Norge. I 2024 ser vi nok en gang frem til å ønske deg velkommen til Norefjell Ski & Spa og to spennende dager i selskap med de mest innflytelsesrike beslutningstakerne i eiendomsbransjen.

I løpet av Eiendomsdagene vil du få kunnskapen og innsikten du trenger i en tid der fortsatt lønnsomhet er helt avhengig av gode og strategiske vurderinger.

Er du klar for et to dagers fagarrangement med toppkvalifiserte foredragsholdere, spennende diskusjoner, festmiddag med utdeling av Årets Navn, og nyttige nettverksbyggingsmuligheter i vakre omgivelser? Meld deg på i dag!

Vi ser frem til to dager fylt av inspirasjon – velkommen til Eiendomsdagene 2024!

Skriv deg opp på ventelisten

Ingen flere billetter. Meld deg på ventelisten!

Se på forskjellige billettyper og velg det som passer best.

11:00 - 12:00
Registrering i resepsjon
12:00 - 13:00
Lunsj
13:00 - 13:10
Åpning og velkomst til Eiendomsdagene 2024
13:10 - 13:40
Maktpolitikk og internasjonal økonomi – fra verden til Norge
De siste årene har en stadig økende geopolitisk uro påvirket økonomisk aktivitet og sysselsetting verden over. Norge og den norske eiendomsbransjen står overfor hindre som energispørsmål, råvareknapphet og galopperende priser. Hvordan ser det globale landskapet ut nå, med særlig hensyn til Ukraina, konflikten mellom Israel og Palestina, spenningen mellom Taiwan og Kina, samt forholdet mellom Norge og Russland? Hvilke trusler står vi overfor, og hva er fremtidsutsiktene?
13:40 - 14:10
Politikk og eiendom
Med Høyre som landets største parti etter kommunevalget står vi ovenfor en ny æra av politisk lederskap i kommunene og byrådene. Hvordan vil dette bidra til å forme samfunnet og skape økonomisk vekst? Hvilke strategiske prioriteringer vil bli gjort innen by- og eiendomsutvikling for å fremme vekst i boligmarkedet, næringslivet og viktige infrastrukturprosjekter?
Debatt - ledes av Håkon Borud
14:10 - 14:40
Pause og mingling
14:40 - 15:05
Politikk, aksjer og eiendom
Politikk, skatt og næringsliv – tre nøkkelelementer i et sterkt og konkurransedyktig samfunn. Hvordan påvirker dagens politiske beslutninger næringslivet i Norge, og hvilke skritt bør vi ta for å fremme samfunnets vekst? Dette er spørsmål vi stiller Jan Petter Sissener. Han deler ikke bare tanker om politikk og næringsliv, men også innsikter om eiendom som en aktivaklasse.
Intervju - ledes av Håkon Borud
15:05 - 15:35
The maturity wall - kampen for kapital
Økte lånekostnader har tvunget flere selskaper til å refinansiere lånene sine. Dette øker bekymringen for likviditet og kan resultere i dårlige finansieringsvilkår. Gjeldsproblemer og refinansieringsrisikoen reiser spørsmålet: Vil eiendomsselskapene og syndikatene være i stand til å betale gjelden tilbake? Vi diskuterer hvilke muligheter som finnes, og hvordan man best kan reforhandle, refinansiere og restrukturere sin finansiering.
Samtale - ledes av Lars Even Moe
15:35 - 16:05
Pause og mingling
16:05 - 16:35
Investing in a storm
Finding opportunity in times of uncertainty.
Hvordan manøvrerer internasjonale investorer de økonomiske stormkastene i dagens urolige finansmarkeder? Internasjonale investorer belyser deres tilnærming til de nordiske markedene. Vi ser nærmere på hvordan og hvorfor opportunistiske strategier blir en av de dominerende investeringstrendene for 2024.
Debatt (på engelsk) - ledes av Nick Laird
16:35 - 17:20
Lindmo Live
Landets ubestridte talkshowdronning, Anne Lindmo, inntar rampelyset på Eiendomsdagene for en eksklusiv samtale med Frederik og Olav Selvaag, samt Sonja Horn. Dette unike intervjuet vil avsløre de mer private sidene av brødrenes liv - fra deres visjonære rolle i eiendomsbransjen til private øyeblikk som sjelden deles. Oppdag også hvordan Entra navigerer i turbulente tider, fra vekst til kapitaldisiplin. Bli bedre kjent med Selvaag-brødrene og Entra-lederen gjennom en frisk og nyskapende samtale!
17:20 - 17:20
Avslutning Dag 1
19:30 - 20:00
Nettverksdrink – aperitiff
20:00 - 23:00
Middag med "Årets Navn 2023"
Årets navn vil være en person i det norske eiendomsmarkedet som i løpet av det siste året har markert seg i Norge/Norden gjennom betydelig engasjement, initiativ, handlingskraft og nyskapning. Årets navn kan komme fra alle eiendomsrelaterte fagområder, har vært synlig offentlig og bidratt til økt forståelse for at eiendomsbransjens bidrar til verdiskaping. Årets navn har gjerne vist ekstra stort mot og tatt tøffe, utradisjonelle valg der andre har vært tilbakeholdne – en egenskap som vil være gull verdt i bransjen vår i tiden fremover.

De tre nominerte til Årets Navn 2023 er:

Øystein F. Thorup, administrerende direktør i Avantor

Ingrid Elisabeth Moe, daglig leder i Braathen Eiendom

Bent Oustad, administrerende direktør i NPRO


Vinneren vil bli presentert på festmiddagen torsdag kveld.

Komite: Olav T. Løvstad/DNB, Olav H. Selvaag/Selvaag Gruppen, Øyvind Dahl/Newsec, Lars Even Moe/UNION Eiendomskapital og Antonella A. Stokstad/Estate Media.

Samarbeidspartnere

Cookies policy