19.-20. jan. 2023

Norefjell Ski & Spa

Bøeseter, 3536 Norefjell

Årets største og viktigste arena for eiendomsbransjen.

Gjennom 18 år har Eiendomsdagene samlet topplederne i eiendomsbransjen til en todagers konferanse som har utviklet seg til å bli den mest betydningsfulle nettverksarenaen i Norge. I 2023 ser vi enda en gang frem til å ønske deg velkommen til Norefjell Ski & Spa og to spennende dager i selskap med de mest innflytelsesrike beslutningstakerne i eiendomsbransjen.

Etter mange år med opptur er markedet i dag preget av internasjonale konflikter, energikrise, rekordhøy inflasjon, urolige børser, stigende renter og kraftig prisøkning på alt fra materialer til transport. Under Eiendomsdagene vil du få kunnskapen og innsikten du trenger i en tid da fortsatt lønnsomhet er helt avhengig av riktige og strategiske vurderinger.

Er du klar for et to dagers fagarrangement med toppkvalifiserte foredragsholdere, spennende foredrag og diskusjoner, festmiddag med utdeling av Årets Navn, og nyttige nettverksbyggingsmuligheter i vakre omgivelser? Meld deg på – vi gleder oss til å sees på Norefjell!

Kari Due-Andresen fra Akershus Eiendom er med på Eiendomsdagene 2023. Hun vil moderere konferansen sammen med Estate Kunnskap. Velkommen til Norefjell den 19.-20. januar!

Skriv deg opp på ventelisten

Ingen flere billetter. Meld deg på ventelisten!

Se på forskjellige billettyper og velg det som passer best.

11:00 - 12:00
Registrering i resepsjon
12:00 - 13:00
Lunsj
13:00 - 13:10
Åpning og velkomst til Eiendomsdagene 2023
13:10 - 13:40
Internasjonale kriser vil også ramme Norge
Det geopolitiske landskapet har endret seg mye de siste årene, med blant annet krig i Ukraina og Taiwan-konflikten som har ført USA og Kina på kollisjonskurs. Den økte rivaliseringen mellom stormaktene skaper store politiske og økonomiske ringvirkninger, og utfordrer den eksisterende verdensordenen. Det er ikke lenger business as usual. Hvordan vil de internasjonale konfliktene berøre norske interesser, og hva blir de største konsekvensene for Norge?
13:40 - 14:00
Økonomi i turbulente tider
Markedene verden rundt er preget av uro og usikkerhet, noe som betyr strammere økonomiske kår for mange. Hvor vil vi finne vekst i verdensøkonomien fremover, og hva er de økonomiske framtidsforventningene for Norge? Hvordan er situasjonen akkurat nå, og hvor er vi egentlig på vei?
14:00 - 14:30
Pause og mingling
14:30 - 14:50
Krisetider, men også muligheter
Internasjonal uro og usikre forsyningskjeder gjør at vi nå styrer mot deglobalisering og reshoring. Flere risikerer å miste jobben, og sårbare husholdninger vil slite med å betale utgifter til strøm og øvrige levekostnader. Hvordan kan Norge håndtere disse utfordringene? Og ikke minst, hvilke muligheter byr seg i krisetider?
14:50 - 15:00
Q&A med Erna Solberg
15:00 - 15:30
Debatt: Den pengepolitiske verktøykassen
Sentralbankene verden over setter opp styringsrenten for å bekjempe inflasjonen – men flere eksperter er uenige. Er økte renter det eneste som nytter? Hvor høy må renten blir for å dempe inflasjonen? Og hva vil skje med BNP-veksten med en globaliseringstrend under press?
15:30 - 16:00
Pause og mingling
16:00 - 16:30
Fortsatt investeringslyst i norden
2022 har vært et spesielt år. Usikkerheten har likevel ikke dempet investeringslysten, og flere nordiske aktører har gjennomført store og viktige dealer. Hva har kjennetegnet årets transaksjonsmarked, og hvem har vært de mest aktive kjøperne? Hva vil stimulere investorer til å kjøpe eiendom i Norden fremover? Hva er de interesserte i, og i hvilke eiendomssegmenter?
Samtale - ledes av Kari Due-Andresen
16:30 - 16:55
Slik kan vi skape vekst i tøffe tider
Globale forsyningsproblemer, kraftige økninger i råvareprisene, inflasjon og ikke minst stigende renter gjør investeringer stadig vanskeligere og dyrere. Få innsikt i de ulike strategiene toppledere nå velger for å skape muligheter og vekst.
16:55 - 17:25
When the going gets tough, the tough get going
I turbulente tider, er det viktig å være modig, og se muligheter i stedet for begrensinger. Jon Gerhard Reichelt er spesialist i psykiatri, tidligere generalmajor og sjef for Forsvarets sanitet. Med sine verktøy vil han inspirere oss til å forbedre våre mentale evner, redusere stressnivået og skape styrke og besluttsomhet.
17:25 - 17:25
Avslutning Dag 1
19:30 - 20:00
Nettverksdrink – aperitiff
20:00 - 23:00
Middag med kåring av «Årets Navn»
Årets navn skal være en person i det norske eiendomsmarkedet som har markert seg i Norge/Norden det siste året gjennom betydelig engasjement, initiativ, handlingskraft og nyskapning. Årets navn kan komme fra alle eiendomsrelaterte fagområder, har vært synlig offentlig og bidratt til økt forståelse for at eiendomsbransjen bidrar til verdiskaping i samfunnet.

Komite: Olav T. Løvstad, Olav H. Selvaag, Øyvind Dahl, Lars Even Moe, Antonella A. Stokstad.

Vi oppfordrer deg til å sende inn forslag til Årets Navn til konferanse@estatemedia.no (innen den 1. desember). Vinneren vil bli presentert på festmiddagen torsdag kveld.

Og 2023s navn er …

• Mathis Grimstad, Stor Oslo Eiendom
• Gunnar Bøyum, Aspelin Ramm
• Andreas Jul Røsjø, Møller Eiendom
• Ingse Galtung Døsvig, Bara Eiendom
• Ingolv Høyland, Reitan Eiendom
• Eirik Thrygg, Høegh Eiendom
• Anders Buchardt, AB Invest
• Tor Fredrik Müller, EGD Property
• Nicolai Riise, Mad
• Bård Bjølgerud, Pangea Property Partners
• Alfred Ydsebø, Base Property Eiendom
• Tone Tellevik Dahl, Norsk Eiendom
• Tor Instanes, GC Rieber Eiendom
• Morten Jakhelln, Hundholmen Byutvikling
• Arne Opsal, E C Dahls Eiendom
• Nejra Macic, Prognosesenteret

Samarbeidspartnere

Bilder fra 2018

Cookies policy