• Per Valebrokk

    Seniorrådgiver og partner, Storm Communications

    Per Valebrokk er en erfaren strategisk rådgiver med 20 års erfaring som journalist og redaktør. Han har en unik kompetanse innen medie- og krisehåndtering, historiefortelling og langsiktig posisjonering. Per er også en ettertraktet konferanse- og debattleder. Per var i ti år ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonomi-nettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han har omfattende erfaring med endringsledelse og omstillinger, og vet mer enn de fleste hvordan man bygger et digitalt suksesscase. Per var også programleder for den ukentlige podcasten Valebrokk & Co, som hadde 20.000 lyttere per episode. Tidligere har Per vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

    • 14:45 - 15:15 INVESTERINGER I MILLIARDKLASSEN
      Eiendomsselskapet NREP har det siste året gjennomført flere milliardinvesteringer, mens Kinland nylig kjøpte sosial infrastruktur for 1,4 milliarder. Per Valebrokk leder denne samtalen der Benjamin Thorsen fra Kinland Group og Jens Petter Hagen fra NREP vil fortelle om hvordan de ulike selskapene operer med tanke på investering, utvikling og verdiskapning.
      Samtale - Samtalen ledes av Per Valebrokk.
      15:15 - 15:45 DE SISTE INDREFILETENE
      Neptune, Solon og Oslo House utvikler boligprosjekter i attraktive nabolag i Oslo og Omegn. Men hvor er det mest lønnsomt å bygge nå? Hvor blir prisveksten størst fremover? Og hvor er tomtene? Er det noen «indrefileter» igjen?
      Samtale - ledes av Per Valebrokk.
Cookies policy