16.-17. jan. 2020

Norefjell Ski & Spa

Bøeseter, 3536 Norefjell

Eiendomsdagene – Norges mest betydningsfulle arena for eiendomsbransjen!
 
Aldri har det vært mer kapital i bransjen. Eiendom er en viktig aktiva for investering, men konkurransen om få tak i de beste objektene er knallhard. Bransjen vår er i rask endring – hvem blir fremtidens vinnere?
 
Nye trender forandrer nå konkurransebildet. Digitalisering, globalisering, endrede befolkningskrav og nye livsstiler gir helt nye utfordringer for dem som investerer. Eiendomsdagene 2020 setter fokus på hva som må til for å lykkes. 

Som Spotify, HBO og Netflix har revolusjonert måten vi hører musikk og ser film på, tar el-sparkesykler europeiske byer med storm. On-demand services og technology hub skaper behov for nytenkning, mens Greta Thunberg endrer en hel verden. Men hvilke investeringer passer inn i den nye tiden? Hva blir fremtidens risiko? Hvem blir dine konkurrenter?
 
Sjekk Eiendomsdagene 2020! Her blir det høyt tempo, mye inspirasjon og kunnskap, topp kvalifiserte norske og internasjonale forelesere, nettverksbygging og ikke minst hyggelig samvær.
 
Vi ser frem til to dager fylt av inspirasjon – Velkommen til Eiendomsdagene 2020!
 
Arrangementet har begrenset antall plasser. Vi anbefaler deg å sikre deg en plass før det blir satt opp venteliste

Del på sosiale medier

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email
09:00 - 10:00
OBOS Eiendom inviterer til smørekurs med Skiforeningen
10:15 - 11:15
Advokatfirmaet Grette inviterer til teknikk kurs med Marit Bjørgen – Husk å ta med skiutstyr!
11:00 - 12:00
Registrering
12:00 - 13:00
Lunsj
13:00 - 13:10
Åpning og velkomst til Eiendomsdagene 2020 - dag 1
13:10 - 13:40
MAKROØKONOMISKE UTSIKTER FOR NORGE
Hvordan vil markedene være etter den lengste oppgangskonjunkturen i USA i nyere tid? Vil fallende global vekst påvirke norsk økonomi og sysselsetting? Hvor lavt kan rentene holde seg? Og hvordan vil det påvirke ulike typer investeringer?
13:40 - 14:10
KLIMAKRISEN - TRUSSEL OG MULIGHETER FOR EIENDOM
14:10 - 14:40
Pause og mingling
14:40 - 15:05
HVOR GÅR INVESTERINGENE?
Transaksjonsmarkedet innen eiendom i Norge har vært svært aktivt de siste årene. Investorer er både norske og internasjonale aktører, i tillegg til fond og syndikater. 
I hvilken retning har markedet beveget seg? Hvordan vil segmentene i aktivaklasse utvikle seg fremover med hensyn til leieutvikling, avkastningskrav og risiko? Hvilke signaler bør vi være oppmerksomme på i «den nye eiendomsbransjen»?
15:05 - 15:30
VERDISKAPENDE EIERSKAP
Investering i eiendom skal levere finansiell avkastning, men stadig flere selskaper ser nå behovet for bærekraftige og samfunnsnyttige mål, i tillegg til å tjene penger. Ferd er et familieeid investeringsselskap som driver aktivt og verdiskapende eierskap. Hva betyr dette i praksis, og hvilke konkurransefortrinn følger med en slik eierstyring? Konsernsjefen deler selskapets verdier, hvordan de påvirker selskapets investeringer og hvilke muligheter de ser i fremtidens eiendomsinvesteringer.
15:30 - 16:00
Pause og mingling
16:00 - 16:25
PÅ JAKT ETTER EIENDOM I NORDEN
Noen selskaper har i løpet av få år utvidet sin eiendomsportefølje betydelig. Hvilke driftskrav og hvilken strategi ligger bak investeringene? Hva er ambisjonene videre? Hvordan ser aktørene på det norske markedet – kontra resten av Norden? Hva slags investeringsobjekter er de interessert i?
16:25 - 17:00
PARADIGMESKIFTET - HVEM BLIR VINNERE?
17:00 - 18:30
Aprés seminar

I god "afterski"-ånd inviterer 4Service til servering av smaksprøver og drikke i teltet utenfor konferanselokalene. *God-stemning-garanti*

19:30 - 20:00
Aperitiff
20:00 - 23:00
MIDDAG MED KÅRING AV ÅRETS NAVN
Årets navn er en person, et selskap eller en forening i det norske eiendomsmarkedet, som har markert seg i Norge/Norden det siste året gjennom et betydelig engasjement, initiativ, handlekraft og nyskaping. Årets navn har vært synlig offentlig, og bidratt til økt forståelse for at eiendomsbransjen skaper sterke verdier. Årets navn kan komme fra alle eiendomsrelaterte fagområder.
Årets navn er en person, et selskap eller en forening, som har vist ekstra stort mot, og tatt tøffe, utradisjonelle valg der andre har vært tilbakeholdne. Denne egenskapen vil være gull verdt i bransjen vår i fremtiden.
 
Vi oppfordrer deg til å sende inn forslag til Årets Navn til konferanse@estatemedia.no. Alle forslag vil bli vurdert av Årets Navn-juryen, som består av Olav T. Løvstad, Lars Even Moe, Henrik Botten Taubøll og Øyvind J. Dahl.
Vinneren vil bli presentert på festmiddagen torsdag kveld.

Foreløpige nominerte til "Årets navn 2020" er …

• SONJA HORN, administrerende direktør i Entra

• GUNNAR BØYUM, administrerende direktør i Aspelin Ramm

• ANDERS BUCHARDT, styreleder i AB Invest

• OLAV H. og GUNNAR FREDERIK SELVAAG, eiere og styremedlemmer i Selvaag Gruppen

• ALEKSANDER NYQUIST LANGMYHR, administrerende direktør i Dimension 10

• EMIL ERIKSRØD, administrerende direktør og gründer i R8 Property

• PETTER STORDALEN, eier Strawberry

• CECILIE MARTINSEN, administrerende direktør i Selvaag Eiendom

• CHRISTIAN WIERØD, Founder i Unite Living

• EDGAR HAUGEN, Coach i Ragde Eiendom

• IVAR TOLLEFSEN, styremedlem i Fredensborg
 

Samarbeidspartnere

Bilder fra 2019

Cookies policy