• Carl Edvard Endresen

    CEO, Izy

    Carl Edvard Endresen har lang erfaring som sjef for nordiske teknologibedrifter. Han har bakgrunn fra internasjonale selskaper som Jefferies & Co, McKinsey, Uber og den norske fintech scaleupen Axo. Nå er han CEO i Izy AS, og er i ferd med å bygge nordens ledende tenant experience platform. Izy skal bli den digitale fronten på et bygg, som kobler sammen tjenester for å skape en sømløs, bærekraftig og produktiv arbeidsdag.  
     

    • 13:30 - 14:00 PropTech Village; StartUp pitcher (5 x 6 min)
      Årets PropTech Village-fadder, IZY innleder dagens første pitche-session. 

      ClevAir

      ClevAir er en smart programvare som skal gjøre energiøkonomisering enklere. Systemet gjør bygninger mer energieffektive ved å automatisere driften og kvalitetssikre innendørsklimaet. ClevAir har sammen med Airthings blant annet redusert energiforbruket ved Postens gigantterminal på Lørenskog med 20% – med et mål om en ytterligere forbedring opp til 30%. 

      Consigli
      Consigli har som mål å redusere byggebransjens fotavtrykk ved å effektivisere og forbedre tradisjonelle design- og prosjekteringsprosesser. Kon
      septet kaller de «Selvprosjekterende ingeniører» og er en plattform som benytter kunstig intelligens for å gå inn i planleggingsfasen og prosjektere energieffektive og bærekraftige bygg. Dette reduserer materialforbruk, energibehov og prosjekteringstid samtidig som man oppnår høyere kvalitet. 

      Speiz
      Logistikkselskapet Speiz har laget en plattform der de kobler ulike logistikkbehov til ledige lokaler. Slik hjelper de utleiere med å finne flere og bedre kvalifiserte leietakere, og reduserer utgiftene forbundet med utleie opp til 80%. Utvalget strekker seg fra gigantiske lagerhaller utenfor byene, til sentrumsnære lokaler for urban logistikk og hjemleveringstjenester.

      Unifractal

      Unifractal er et verktøy for å lage og dele enkle brukerveiledninger til beboere og leietakere.  Appen lar deg peke mobilkameraet på hvilken som helst gjenstand og umiddelbart få tilgangen til kunnskapen du trenger via visuelt søk.  Med appen kan du enkelt knytte læring til alle ting i bolig og fellesareal - i tillegg til viktige rutiner og informasjon fra forvalter, drift eller styre.  Løsningen brukes i dag blant annet i studentboliger for å gi mer effektiv brukerstøtte og redusere henvendelser til drift.

       
    • 12:00 - 12:30 Panel: Utvikle teknologi selv - eller kanskje ikke?
      Bør eiendomsselskapene investere i å utvilke ny teknologi selv? Eller bør de overlate dette til allerede eksisterende proptech selskaper. 
Cookies policy